[行動post推到完場] 香港會計師公會理事會(HKICPA Council)選舉-告急呀劏房波book好檯慶功喇(3)

1001 回覆
54 Like 0 Dislike
無力一推
唔係呀多謝巴打幫手
我連推嘅話會冇力
所以多你一個都好多
我喺支資機構做,真係有人問我係唔係cpa

我問佢「投council,我投咗啦喎。」就收咗佢皮。

總之凡係敵人擁護的我反對,佢愈出力拉票就愈要口投,同埋佢自己友全投對家。
支資有冇逼投
做咩會有人無端端問你係咪CPA
謝19D醒巴出力
個濕鳩admin識閪咩,平日逼人更新地址做選民同叫人掃QR code簽名支持黨安法就識

佢打電話第一句問我係咪CFA⋯⋯佢連CPA定CFA都未分得清邊有咁撚醒知道council投票點樣投法。But唔排除其他有d腦嘅支企真係逼投

不過收到風D記洗樓叫staff網上投票cap圖就肯撚定係堅料。
啱啱電子票投完, 其實cap圖只可以cap到揀好人按confirm前一個畫面, confirm左之後只係出個thanks for your vote嘅畫面
但係未home office之前,D記d撚樣睇撚住你撳。
除非你話自己唔記得pw,抄咗喺屋企嘅姐
監住你投咁PK都做得出, 其實我都曾經係D狗
我都係,走咗好耐啦
Admin就算啦
俾你撚到去咗唔知邊度啦

係呀呢個post都有絲打講俾人逼
企喺度望住
啲manager其實都幾蠢
出事唔會保你嘅
雖然已經唔留底操作上聰明
但係有啲嘢係補唔返
反而我淨係同D冇交集
謝巴打推post
咁扭曲嘅地方唔走點對得住自己
謝14巴推文
支企d admin 好撚煩

登記做選民又監鳩你比地址佢,如果未轉地址又問長問短
果d乜鳩簽名G持黨安法,黨衛軍同淫大DQ又要迫你支持,驗肺炎又迫你去,連DL 安心偷食又要管。好彩我咁耐都可以網上cap圖同咁岩wfh 過到骨,如果唔係返工要返到出賣靈魂。

有次被人召去支企協運動員做人肉佈景板有$800收,去果日收到風成個運動會將會提早2個鐘完成再拉大隊由灣仔運動場行去政總遊行支持淫大釋法撐場。好在我收到風中午食完個飯盒就詐病閃人,如果唔係隨時做公司班支那狗向上頭邀功嘅棋子。
登記做選民有鬼用咩
又監唔到你入去投邊個

Gchi黨安法係咪都篤數㗎啦簽又如何

安心偷食同肺炎真係難搞啲

人肉佈景版家母都試過俾人逼
仲要冇錢
Bada
Hola
Your place or my place
呢啲你知我知我公司啲同事都知,不過支共狗覺得咁樣好撚有效有乜辦法。

之前迫人驗肺炎有一百萬人咪自我感覺良好咗一陣囉

安心偷食原來吹行雞都係得25萬人次裝,班支共狗都自知舊嘢冇撚用唔work,我有d同事用部舊電話dl完就算撚數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞