[傷曬成條後防未] 利物浦 對 狼隊 1

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
no
bbc is missing you
扮毒 女同事叫你飲珍珠奶茶
你是但叫20蚊樓下啲 紅茶 綠茶咪算
我LI個人格成年無上過黎
唔知點解有種預感屌宗過多幾年會變神宗
真係似

冇鷹眼嘅青井
(球員分析)根據Sky Sports提供的資料,歐聯小勝阿積士一戰中,利物浦的「跑動王」是入波功臣鐘斯(達11.79km)(圖1)。事實上除了入波,鐘斯全場助攻助守貢獻亦不少,圖2可見他的活躍範圍可說是名符其實的"box-to-box",從自己禁區到對手禁區均可見其縱影。今場他集中在中場居左,美中不足是錄得5次控球失誤屬全隊第二多(圖3,幸好當中4次都屬前場左路範圍)。翻查英超聯賽的記錄,在最近兩場正選上陣的聯賽,鐘斯的活躍範圍卻反而多在右邊(圖4)。利物浦的中場需要高度的流動性,在泰亞高未復出之前,鐘斯所展現的大範圍跑動和攻守兩端的參與積極性或起著重要作用。

Source: @whoscore, @sofascore, skysports

#球員分析
#CurtisJones

https://www.facebook.com/543588162751067/posts/1101198786989999/?d=n
其實軒都係咁樣屌出黎
佢開頭真係好廢
召喚

李典

請問屌宗指數出咗結果未
宗隊
好多人放唔低 繼續屌宗

對住個 19歲仔 諸多挑剔

根本
Jones上到位係bonus
做到squad player又慳一筆
失敗都賣到10m
就係忽然諗起神軒當年都係咁樣屌出黎
屌宗行緊一模一樣嘅路
當日taa都係屌住上位
都幾有信心Jones都上到
Neco就還需努力
佢係堅Scouser

CURtiS jOnES
SCOUSER
出左啦
一開始覺得唔掂
但間唔中總有一兩下神來之筆
完全係同一條路

神軒係到前年後備出嚟打八號位果場先開始唔比人屌 數一數 起碼比人屌左四年 vvd黎到仲叫佢讓隊長比人 佢番最佳位置 就係後備
屌宗一年都冇
差個他首日日吹奏神宗
神軒根本係萬屌成材
起碼30m la
唔好咁痴線啦
上年屌宗已經係一隊球員今年講緊衝擊正選
19歲神軒仲做緊新特蘭傳奇仲未計岩岩黎比人屌足幾年
捧青訓捧到咁自卑咪撚捧啦
宜家最衰冇得去其他歐洲國家長stay 做野又要拎visa
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞