廖慧儀係雞係公廁

350 回覆
2530 Like 104 Dislike
個陣分咗手未?
終於有人話 :)
除咗識講呢句仲識講咩?
愛情只有兩方最清楚 外人又點知誰對誰錯
Sam係分手後有做訪問 佢自己有講拍拖嗰時有小問題一直冇認真去解決(問題積少成多,好多女仔忍忍下就會爆)分咗手狂打電話 睇完佢訪問完全感覺唔到佢已經27歲 講野諗野仲好似中學生咁🥴

一分手 個個外人就咩都屈曬落條女度 或者條仔性格都有問題呢 邊個知
而加條仔死左 死無對證 遺書仲要係咁講條女
就當係戴綠帽 衰d講 死咗都要搵條女陪葬 真係愛過既話 而加條女活著比死更難受

Anyway RIP
下世唔好愛得太認真 要愛自己多d
未呀。
因為果陣sam有wtsapp條女 條女係話約左朋友,但其實係約左danny 跟住後尾sam睇翻電話條女wtsapp record果陣再對比時間就知
利申好似係咁
條狗公叫隻臭雞做Bae
只可以話抵死 你要做仆街預左瀨嘢架喎
唔係真係以為冇後果呀
唔係帽人分手 人地自殺死左都唔關你事 無人會屌你
但帽完人分手可以覺得自己無責任咩,可能唔係全部,但一定有你份。
算9數啦你依招唔係下下work
你以為人地好撚稀罕見到你講弱智言論咩拉低曬d質素 你自己消失仲好
死臭西🖕
識多d人啦
大撚把7頭條女條件好過佢都走去出軌
唔該唔好再以為自己溝唔到女就瀨個樣差啦,大把樣衰男仔有女
落選港姐「狂野空姐」廖慧儀男友開名警告孔德賢:「不要再找我女朋友!」
https://lih.kg/2227143
佢咁叫得 其實女方都俾左signal
接受唔到太大壓力咪輕生囉 一句講曬條女唔派帽和平分手咪咩事都冇
ching千其唔好諗唔開呀 屋企人會好傷心
呢個真
死臭雞
幾多人病呀用幾多錢去醫病求生,身體健全就為咗條垃圾走去跳,點講都講唔通⋯btw r.I.p
中上既朋友
我針對所有仆街
狗公Danny 出黎回應未
發生係你身上個陣你就最識講898
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞