又到咗每年spotify回顧既時候了!

678 回覆
32 Like 423 Dislike
其實我今年都有聽好多國語/英文同日文歌
但唔知點解出哂全廣東歌
可能我好多時返工果陣ramdom play 成日抽到廣東歌掛
真咩? 我覺得佢哋已經算多人聽 king gnu首「白日 」都有差唔多3億view
不能自拔
Blondie pet shop 淨係有go west
dreampop 野
唔知點解birdy pop得嚟好啱我口味
有冇得睇睇哇
轉轉圈好歡樂 令人好雀躍
口味幾似
外國嗰三隊都睇過live
The marias?
條女係咪好仁

slow dancing in a burning room呢個live真係好正個兩段solo j到出血
https://m.youtube.com/watch?v=p5XtkwlSIGI
如果繼續這樣
你還願意嗎 和我奏著結他
佢地啲歌唔係成日有...
Rick james bitch

又一年
有合照 好大波好charm
咁勁0.005
試下聽 Peach Pit / Beach House 同Khruangbin , 你可能會鍾意
我自己都用緊 Spotify...而家先知......

https://hk.finance.yahoo.com/amphtml/news/%E6%AF%94%E9%A8%B0%E8%A8%8A%E9%9F%B3%E6%A8%82%E6%9B%B4%E5%84%AA%E8%B3%AA%E7%9A%84%E4%B8%B2%E6%B5%81%E9%9F%B3%E6%A8%82%E8%82%A1spotify-135036668.html

騰訊音樂 (NYSE: TME) 和Spotify (NYSE: SPOT) 是全球兩大音樂串流平台,並且擁有對方約10%股權。

圍爐
香港都正在死去
我都經已不再唏噓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞