真•NMB48討論區 72-天佑白間/太田夢莉21歲生日快樂

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日睇TWITTER見到本家個邊播片都唔畀若手上
想知係諗緊咩
同點解死都唔畀機會後生
真係想知電視台唔要若手定係營運唔畀人上
我覺得電視台都有可能,你俾堆真係冇人識既嚟,好難搞
就算係電視台唔比
說服唔到電視台比若手上都係營運無能既一種
我自己覺得本家今年都落左咁多野
咁既情況仲走去憶當年真係會畀人笑老屎忽正係識提當年勇
最後既價值就係果班到老屎忽到
算啦
其實本家營運已經無撚得救
本家有老本食真係開心
食老本可以食到幾時
就快頂唔緊啦
已經有海外48團捱唔過武肺要執
【戀愛的對手】
阿羊︰好辛苦啊。
原 ︰討厭啊,對手什么的。
阿羊︰戀愛的競爭對手是最恐怖的(笑)。
原 ︰的確(笑)。
阿羊︰不過像是偶像也是的,有競爭對手的話反而會更努力的吧?
原 ︰懂你的意思。
阿羊︰會有「我也得在這方面加把油了」的想法。
原 ︰對對。
阿羊︰戀愛的話,也會因為有「我不能輸給她」的想法而努力打磨自己的吧。
原 ︰的確,就類似于陷入愛河后就變可愛了這樣。
阿羊︰嗯嗯。
原 ︰因為有了對手,自己也就想要努力變得比任何人都更可愛了。
阿羊︰嗯嗯。
原 ︰很棒啊(笑)。
阿羊︰不管在哪個圈子里,有讓自己不想輸的對象、有對手的話都更好吧。
原 ︰的確,有對手也是很重要的。
(如果跟蘇醬喜歡上同一個男生呢?)
原 ︰我不能輸的(笑)。
阿羊︰不能輸嗎(笑)?
原 ︰不能輸啊(笑)。
阿羊︰那你哪里能贏過她呢?
原 ︰哪里啊?她是波霸啊(笑)。波霸我贏不了啊(笑)。
阿羊︰就是說啊,她可是波霸啊(笑)。
原 ︰就只能靠屁屁與她一戰了。
阿羊︰靠屁屁啊(笑)。
原 ︰除此以外就沒得打了(笑)。
阿羊︰(笑)
原 ︰就算高呼piropiro也沒用(笑)。
阿羊︰原來如此(笑)。我就只好瞄準喜歡平板的男生了(笑)。
原 ︰喜歡平板的男生,真的有嗎(笑)?
阿羊︰完全有的。
原 ︰那么大家又是怎樣的呢(笑)?。
阿羊︰是怎樣呢(笑)?會選哪一邊呢(笑)?
阿羊我了
有時會覺得本家營運係唔係對若手有唔同程度上既厭惡
幫唔到公司搵錢就梗係厭惡啦
唔知點解諗起大美人句金句
你無諗住捧佢簽佢來把撚呀?
本定認得出兼叫得出名既全部20+
我20以下識2個
下尾
田口愛佳
如果千葉同久保黎到難波就好
要久保得了
聽聞久保都有啲料
入難波雖然人工低
但當課外活動計好豐富 成日有活動比你玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞