[BMW撚] M235i 一問

62 回覆
0 Like 1 Dislike
你同4仔比就梗係冇得比, 兩個世界嚟

4仔係BMW最平衡同重心最低嘅系列, 單論操控M4 competition係最強

而M2 = 食以前1M Coupe個位, 2系coupe = 以前1系coupe , 入門級係咁上下...
講緊435同235姐,普通車。m車又另一回事
又唔係入唔入門嘅2系,wheelbase短玩靈活control直接。但係太活躍唔岩我
4系wheel base都已經 2.8M同以前D GT車差唔多,夠定岩我呢d公路撚
短鬼短馬咩 F22 wheelbase 都2.69米㗎
有架235i跑馬頸好快
220i m sport 都好少盤 我都揾緊
係少人揸定問題多?
220好似已經多過235
呢樣真 budget夠可以考慮,再唔係就考慮e82 135i
衰在軸距短,無咁上下技術都舞唔掂

利申係山路揸C63都放唔甩135i
有咩好諗
M2 for sure
直上M2 棍仔唔洗諗,淨係個外觀你已經改唔到
邊個同你講同一副偈 唔係以為叫N55就一定係同一副偈下話
M2 嘅活塞、啤令、Valvetronic都係特別強化過, 同普通35i偈係唔同
一副m power一副m performance
係喎M2C先S55
新個架M235i grad coupe好似幾吸引
gran coupe
但上一代個樣好似肥腫d
好柒
2GC即係2AT降返低條尾
2.0T 叫自己做M235i真係
外形都差好遠 上代型好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞