全民cut有線

506 回覆
2676 Like 21 Dislike
應該好多人要揸刀過去先cut 到

我cut 左了,你呢?
洗唔洗俾埋餘下嘅錢?
但你係要比晒合約期內所有錢佢,佢係冇蝕架
係全民唔續約,而唔硬cut
https://www.facebook.com/511368077/posts/10156617080728078/?d=n

有線電視 #未完約,剛打去1832819要求終止服務。

「尊貴客戶服務部」職員顯然已有一定壓力,一聽到係因為新聞台而終止,已想請我打去1832832反映意見。宜家終止合約要收取剩餘月費。

我話,宜家係有線違反合約,冇理由話我違約要收餘下月費,況且,宜家我係因為有線違約終止服務,打去1832832反映意見唔會幫我終止到服務。

佢話,佢都係打份工, #今日好多人因為新聞台打嚟。我話明白,唔好意思未必係你話事,但我冇理由因為你上頭亂嚟我就冇得終止合約。

佢最後話會SEND個CASE去上頭,之後會有人回覆。

大家滿約可CUT,未滿約都打去1832819,迫到佢要覆。
Cut有綫?唔洗用劍既

「有線脫綫 終變無線」入黎睇下點樣反映民意比有線睇
https://lih.kg/2307670
Unlike 埋fb page
pin this
堅持呀,cut autopay,千萬唔好俾錢
係要硬cut呀!
Cut autopsy唔好俾錢
我嗰時都係啱啱續約,都cut到
Pin this
本身都想cut, 真係因為有線新聞先繼續用
如果咁順灘就好
pin
大部分人都係因為新聞先裝有缐,依家擺明違反服務承諾,所有客戶應該有權立即停止服務合約!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞