巴裔律師投訴警署內遭粗暴對待 無委任證便衣警粗口辱罵、挑釁打架、威脅拘捕

115 回覆
188 Like 13 Dislike
冇啦啦罵人,有精神病
男警表示「我平時講嘢都係咁,冇惡意」。

啱啦
成班爛閪都知自己平時幾閪
根本仆街黑警仲衰過黑社會,一直都係咁
黑警就係大撚哂
及有一名個子矮小、非常年輕近乎「孩子」的男警不斷以C聽不明白的英語辱罵他。

落唔到案 都要公開笑鳩呢條唔識英文既矮仔
有一名個子矮小、非常年輕近乎「孩子」的男警不斷以C聽不明白的英語辱罵他。

但他也說:「以前我覺得那些(關於警暴的)故事都是作出來的,但現在我親身經歷之後,也開始比較相信了。

同水炮車顏射毛漢後.....令佢同佢細佬變黃
我diu你fuuk u , yr monther fucker eat shit la
如果無個翻譯員 個律師可能比人告左襲警、阻差辦公、拒捕、傷人17
再睇下個律師facebook whatsapp ig有冇咩特別野 有既可能加埋國安
呢班發育不良既童子軍係著起制服先會有自信
CCTV壞左,證實唔到邊D警員
值日官唔清楚事件,搵唔到邊D人
投訴唔成立
及有一名個子矮小、非常年輕近乎「孩子」的男警不斷以C聽不明白的英語辱罵他。

法治幫到你
無法無天
法官:相信警員誠實可信,無理由無故針對該名律師
口供不一證明冇講大話
夠彊就打柒我
Hit me if you have enough ginger
好撚垃圾連鬧人既英文都唔識仲要用英文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞