[估國家]5歲童遭電梯夾殺墜落慘死 竟是親姊妹兩度惡搞奪命

269 回覆
116 Like 34 Dislike
屌..睇到想嘔.....
not found video
屌你老味笑撚死我
對呢啲免疫咗
你睇香港啲印巴細路周街走
識生唔識教完全放養
我都諗起
睇達哥玩都睇到好驚
垃圾youtube條片已經冇咗
支那 南亞果啲一撚樣
自從玩過outlast之後見到所有關於𨋢門既新聞都會諗起outlast
搞基就死埋一邊啦

印度孟買發生一起恐怖的電梯殺童事故!一名5歲男童前天中午和姊妹在住家電梯嬉戲,當姊妹出電梯時,趕緊關上樓道木門,想將男童困在電梯裡,豈料他當時正關上電梯的拉門,變成困在電梯與樓道之間,之後電梯繼續向上移動,男童先被帶動擦撞牆壁後,從四、五樓間墜落到樓下斃命。

據《印度斯坦時報》報導,5歲男童謝赫(Mohammed Huzaifa Sarfaraz Shaikh)和家人一起住在達拉維科茲中心大樓的4樓,前天中午,他和兩名姊妹一起搭乘電梯玩耍,除了自家所在的4樓,孩子們還嬉鬧按了更高的樓層,這也成為謝赫死亡的一個因素。

呢個量詞真係垃圾on撚9
求片
估中國家
最有印象嘅死法
睇唔到仲好過睇到
片呢屌
痴線,玩出人命兩姐妹當冇事發生
屌你老母樓上班仆街仔自己睇完喇爽夠喇大飽眼褔喇就拍拍囉友走左去又唔撚知人地遲早會因為你地依班仆街ge討論而del張圖結果遲少少入黎ge巴打就走撚左寶睇唔撚到最撚大問題係個個睇完都認為自己無責任backup以防人地del張相好撚心你地咪撚咁自私精啦成班睇撚完就係度討論又唔撚貼返張相出黎咁得你地圍內講晒得啦屌真係好撚嬲
條片真係好癲好痴線 睇怕唔會有backup流出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞