Serrini呢條女咁假都正?咁項明生都應該係深黃,好正。

845 回覆
925 Like 400 Dislike
你可以咁解讀既......
我覺得indie係種態度黎既 咁好明顯而家既佢已經無左依種態度囉
只係啲音準呢啲基本嘢
但啲氣息 音色 唱腔 咬字唔知想點
係呀 都唔知條女做乜
斷氣歌手 serrini
https://youtu.be/Anq-SIENOfY
你地依啲fans咪黑鳩人憎囉 我本身對佢唔反感 都有聽下 但你班垃圾fans無思考能力無討論空間就最垃圾
條女咩事?
做完先返唔到俾人講話人鬥黃
之前港台有集訪問佢
佢個格擺到明就i don’t give a shit
唔係班濕9文青吹奏有鬼識佢咩
成日覺得香港濕9文書=美國左膠
再講佢既歌聽1次有驚喜
聽多幾次就難頂,個唱腔好扮野
我咪話都唔知條女做咩囉 勁憎佢啲垃圾fans
你係真心愛你偶像 作為fans就勸你唔好繼續用啲你地先會有共鳴既語句啦 只會覺得你地圍威喂 批評下又唔得 討論下又唔比
算把喇 人地咁高學歷
係曲係直都未分得清
淨係靠用weibo就分黃藍
會唔會太膚淺
做持旗手?食人血饅頭?出賣手足?
佢有個唔記得係咪騰訊嘅訪問係到吹奏大陸市場 都係搵食啫
聽係幾好聽
黃係笑話
仲有《妖治時代》
其實真係收收皮
明明佢係俾翻credit個杭州人
咁都可以解讀到佢唔係黃
搵得最多錢嘅黃色經濟圈
就係要好似做宗教儀式咁出嚟奶黃
好似水門雞咁嗰啲就賺大錢
杜汶澤嗰啲嘩眾取寵額頭貼黃
要做到咁先得㗎
On9啦 大陸後生果背比d老屎忽仲愛國
吓條女係真心叫fans圍爐架喎
仲叫人唔好周圍講搞到佢咁出名一陣間引到haters就慘架啦嘛
批評同討論又點都唔係target audience 佢都唔會give a shit架啦
咁唔醒目既你,擺明就係黃既然後撚班大陸人食兩家茶飯啦
取之於藍用之於黃
就好似d 黃 youtuber 賣大陸野廣告,大家心照樣野垃圾廣告費照賺齋睇唔買咪得
可唔可以醒少少同古惑少少
youtube聽開佢歌又一定要知佢大陸開show?
serrini盲粉真係肉酸
你開post講啦
好少人會追到#446睇
咁L得閒搞d無關痛癢嘅topic 你都真係好黃吓
agger無啦啦俾人唱一唱
好多人淨係睇標題唔fc斷章取義
見你好似唔係pr就正常同你講返啦 真心話 你咪唔好鍾意囉 關我咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞