[WithU] NiziU 討論區 (3) 12月2日 出道!Miihi will be okay!

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
Nina 同 rima淨係拍雜誌太哂 一個唱歌一個rap都有talent。mako想佢solo,覺得佢有能力做全能型唱跳歌手。 其實Nina Rima Mako Mihii呢幾個係歌壇發展幾適合。
之前幻想過rima同zeebra嚟個合作舞台,或者合唱首歌,會幾有睇頭,而家睇嚟只係幻想。
其實係,不過可惜日本好少有好似韓國果d唱歌show跳舞show,如果唔係佢地上去應該都好有睇頭。
我反而想睇miihi solo,佢個外型+唱歌類型真係好適合係日本solo唱慢歌練一練分分鐘成為情歌天后
We NiziU!~We need U!~] #4
未有中字
https://www.youtube.com/watch?v=d8GEqxFBMuA
呢方面交俾Sony 會好d jyp solo最出名得Rain ,之前宣美都係轉左會先hit。Miihi要搞掂而家先,前排睇翻season 1同而家真係好大分別,solo重要無人同你share stress 真係心理素質要好好。Mako不嬲覺得係日團哂左佢,佢真心全能 重有rima都係韓團好d
Sony應該有大把資源捧人
係唔知JYP肯唔肯放人solo者
不過而家日本紅嘅女solo得好少
呢幾年都係著重團體活動先好
可以嘅話上下the first take都唔錯
都唔係唔得既
我都想睇佢地上the first take
battle 番場
今晚?
12/12
HKT 00:30
Solo係Sony強項,俾sony搞應該真係做到miihi唱慢歌,nina就唱d輕快既歌,第時如果煲劇聽到佢地唱主題曲諗起都開心
我都覺得mako去日團好可惜,其實講真佢個外型係日本唔係太吃香,真係只能用全能黎吸粉,反而係韓國可以做到更多元發展。rima就冇咩所謂,留係niziu仲可以更好修飾到隊內的rap
係日本做偶像覺得有個好處係唔似韓國偶像係圈子地位咁低,而且競爭也冇咁大,自然壓力也唔會太大,可以有最好表現。
what is this?
嘩,趕喺arashi 休團之前上到佢地團綜。日テレ真心強推。
日本國民男團arashi既團綜。

表演完左?
但留mako喺韓團就唔會畀佢做隊長,niziu 有mako做隊長放心得多。
有生之年居然見到新追既團上偶像既綜藝
好開心
嵐にしやがれ超好笑的~
咁mako的確好有隊長感覺
有佢係度好有安全感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞