窄閪定大波

36 回覆
123 Like 177 Dislike
當兩樣條件係極端地好
個閪好窄好識吸,但對波普通偏細eg. B
定係好撚大波,但個閪普通少鬆

窄閪
大波

利申:食過窄閪,返唔到轉頭
成日見人講大波長腿
點解冇乜人提窄閪
非處仲係窄嘅真係好撚難搵
仲要冇樣睇
你細,大把非處好緊
碌鳩夠大個閪咪窄囉
大波, 搵佢對波幫我夾
食過一線飽真係返唔到轉頭

利伸:青頭
屌女何必要有波?好多平胸港女條仔都是咁安慰自己 但係無波者 屌不得 點解咁講?曾經見過一些樣靚長腿姐姐 夜晚一除衫 我心諗 上天果然係公平 搣落對波度 仆街 同晏晝搣佢塊面一樣質感 點解用個搣字?心照啦 粒車厘子已化為面上一粒暗瘡 幾驚啜到出血

有人奉承有樣有腿有西水既原則 但係樣 波 西 腿四樣野真係唔同時候唔同功用

用食物做個比喻 樣就好似零食 平時耐唔耐就放粒落口 但係你食飯時會唔會介意有冇朱古力送飯? 波就係餸 係成餐飯最重要既野 好餸唔好餸可以影響你成餐飯既胃口 西係飯 係主角 偏偏飯既好壞並不重要 腿只係佐料 好似蕎頭 腐乳 有係bonus 你話有西就得?你不如食飯唔食餸 有腿就得?你不如餐餐用腐乳送飯 有樣就得?我都廢九事睬你

有時屌平胸港女 真係以為屌緊偽娘 射胸好似射落道牆 令我懷疑性取向 容乜易中途轉基架 咁我不如係屋企打飛機過肥年仲好

我唔係歧視港女 但係你有權利平胸 我都有權利選擇姐 唔通搣完你兩塊有暗瘡既面豬登仲要逼好開心? 你當我FF又好 狗UP又好 總而言之 平胸者 屌而萬劫不復 屌不得呀 緣盡於此 好自為之
其實多D練收陰,真係好有效。
唔係窄咁簡單,係收放自如嘅陰道。幫賓州做按摩果種感覺。
手細咪大波
最怕有d插入去有舊骨頂住,有時搞野突然條女個閪勁大力夾我龜頭 我直情係痛到要拔出黎 有d話係高潮 我真係唔知真定假
小心有牙
下次伸手指摸下係咩嚟咪知囉
我要靚腳就夠
手指邊有咁長

我覺得係恥骨黎

忽然諗起呢樣嘢
我撚粗手細但我接受唔到冇波呀
話非處冇窄西既一定係死處男
處女既窄, 只係佢會嗌痛個種窄, 冇乜"握力"
情況就好似你隊隻手指落豆腐度咁
舊豆腐係爛鳩晒但係你隻手指唔會有咩FEEL
真正令你爽個種窄, 係要做運動練返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞