移居加拿大同伴集合區(2)

529 回覆
24 Like 6 Dislike
樓主,你搞得呢d係咪要處理好d呀

一開頭係連登唔加密放TG group link 公海d人入晒黎 之後先轉private group加入 以家清人又清錯人 又話人出黎做幾年野先講 唔撚知你想點

想人保護好個人資料 你條google sheet應該加密啦大佬 又留埋職業又盛
一開頭係連登唔加密放TG group link 公海d人入晒黎 之後先轉private group加入 以家清人又清錯人 又話人出黎做幾年野先講 唔撚知你想點
下面有人講咗
加樓主踢咗黃 係事實
你講得啱,我真係做得唔好,仲有好多地方要改進。謝謝巴打
唔係我 上面咪講咗
我想知點解要狙擊我 ,明明你唔係group入面,咩都唔知。
如果你係group入面,你應該好清楚,成件事由第一日開始係點發展。
先不論我咩政治立場,就算我今日係黃,唔通我唔可以轉藍;又或者今日我係藍,聽日我唔可以轉黃?
你點解要知黃定藍?
就算我真係踢黃,咁又點? group入面咁多人睇住,你估會冇人知?佢地唔會上黎提其他人? (雖然上面真係有人咁樣估 ) 我踢藍又如何?藍絲又會黎狙擊我。
我開個group,大家討論下移民啫
我認我係有地方做得唔好,大家意見我都會聽。但實行起上黎,結果唔一定係大家都滿意。希望你明白。
你做得柒咪狙擊你 好簡單
Too long didn’t read
係咪有新grp呀我有投票 但係比人踢左
小朋友,激將法冇用架。你拒絕溝通,拒絕理解。世界唔會圍住你轉架。
廿尾垃圾廢中 我同你講
我唔係用激將法
你到時冇乜機會用到new pathway 去
哩個係事實
你開個grp 都做到咁柒 自己諗吓去到三十點解仲咁冇用
同垃圾溝通 睇垃圾嘅文字好浪費時間
tg左
求add plz. @PeterHongKong67
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞