[iOS/AN/PC]グラブル Granblue Fantasy [225] 金之呼吸 拾ノ型 生生出金

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
今日啲獵金手去晒轉世
蝦場勁冷清冇乜人
有幾條問題想問下
1. 新嗰個轉世啲關係咪淨係可以過一次定行完可以再行
2. 入面轉世嘅任務會唔會因為行完而冇咗
3. 入面轉世啲怪係咪最好清曬去
4. 武器EX技睇完都唔係好明可唔可以講下武器大概點樣先有EX技

解答我問題嘅清祝你輪盤日日中綠毛and 100抽
1.除左教學個關 其他都係任打
2.唔會 因為任打
3.新轉世開箱/boss隨機出1.0 有機會有ex技
3.如果你要打boss 都係要打哂 雖然你可以淨係打某三隻
上邊個3先係4
門票三巨頭冇乜必要次次出黎都清
你打到百鳩幾張都係每日打1-2場
屌佢老味2突D材料已經肝到嚇死人
咁快1突
未啦 一把都未拎 只係睇人貼D突破材料
應該又起碼3個月至半年先整到
其實依家最主要既問題係 我肝到3突 賢者武係咪都係得白值提升 如果係就真係好搵笨 所以等大佬出REPORT先再下定論
至於依家個沙盒 方陣理論上係變天 但真係好難刷岩個技能 FKHR已經係SHORT撚到乜都玩隨機黎拖時間 耳環玩完到1.0 遲D再加1.5/2.0真係吐血都似 書刷起上黎係唔錯 有成長既感覺 但係刷到ON9都暫時只可以係沙盒入面用 個性價比真係好差
其實玩主神可以開個方陣攻刃算係咁
日常buff一邊另一邊受惠
尤其咁難刷既野得一把既情況更顯著
要求其都齊先會buff到自己果邊
咪一邊有EX技 一邊有得入多把方陣武開攻刃
其實算係咁
依一刻除左賢者武我都覺得OK
我會寧願佢出隨機插件等我可以揀插咩ex技 而唔係望住依家個掉率然後好既技係堆唔會用既1.0身上 出到咁只會逼玩家隨緣而唔係刷
隨緣刷
蝦得0.2%金都成班蒙面巨漢輪住釣啦
有咩係啲巨肝唔會刷
轉世原本果堆武有冇必要突
有 突黎擺下面
幾時俾我係出面擺20把武
點解主神係有得入多把方陣武開攻刃
咁點解路槍冇得整個EX技背水
0突同1突2突都係ex10lv 所以0突照用住先
只要我既寶箱出得夠多
我就可以無限aap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞