(Live) Aimer Live at Anywhere 2020 今晚七點!

694 回覆
36 Like 1 Dislike
而家仲有冇得睇返
俾錢都得
你唔介意音質畫質質素低少少其實好多youtube 都有
但唔係碟咁成個concert 一次過睇哂
可能要逐首搵 睇落冇咁爽
但未必全部有

你可以上返Aimer bb個official website 個Discography 睇返
佢有list 哂每一隻碟既限定版係邊個Live 既邊首歌咁

搵完發覺屌好正或者搵唔到又好想睇
其實 Amazon JP 可以買返果D 限定版
我冇買係因為我冇Creditt card
記得搵哂both Single and Album
佢single 既限定版都試過連埋成個concert 既DVD
冇記錯好似係I Beg you/ Sailing 果隻送左好多首ete 入面既 Live
巴打 你知唔知咩方法搵到早期嘅live at anywhere
黎緊4月隻album 有rouge de bleu 兩日既live
碟既話
蝴蝶結 single 初回限定 有其中一個 Live
DAWN Album 初回限定 有另一個 Vol 既其中一首
好似係
其他唔記得

碟都冇果d 可能要慢慢係youtube 或者bilibili 或者 nico搵
係啊必買啊屌 正到爆啊屌
紅藍隻 Koiwazurai 正到出水啊屌
rouge de bleu
必買
因為想睇Aimer跳跳下
https://m.imgur.com/a/3n9Ga
咸豐年前嘅photobook
我想要啲相做wallpaper
有無1920x1080個啲高清圖
你試吓喺度摷下
今次無人所以無左轉圈跳
呢到有冇人會開個集中討論區?
見呢到平時人好少討論aimer咁
多謝巴打 聽日訓醒搵下
https://www.youtube.com/watch?v=2B3mUr8UQMw
屌 youtube已經有,仲要係FC
upload 個條友咁樣講:"I know it is wrong to upload it, but I wanted to share Aimer's music with all those who cannot access it due to monetary issues or other problems"
應該好快冇得睇

我都有啲唔好意思,我完全係咁岩路過享受你地要畀錢欣賞既表現
無野既,早睇早享受姐,同埋可以同班巴打一齊睇係唔同d

btw,首I beg you好撚正
今次只係我第一次睇佢完整既live set......

覺得其實佢唱功好好
有人一齊睇氣氛真係好唔同
係咪本身9月取消左轉網上播?
YouTube 片點下載
好似係第一次唱live Polaris?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞