(有圖)細妹俾人搞大肚

114 回覆
364 Like 1125 Dislike
我細妹中三 就俾人搞大咗個肚...

因為我細妹本身好MK 我又要番學 根本冇時間管佢既生活

其實我地屋企從細到大都係咁

阿爸阿媽番工 放假就係屋企休息 基本上我地兩兄妹只要唔變壞就唔會去管我地

但係我細妹呢件事太大獲 阿媽激到想辭職留係屋企 管我細妹

大概係3~4個月前 我細妹佢玩game識到一個男人

然後果個男人咁岩又住係我地附近

年紀應該有3X歲 而且離過婚 聽講離婚係因為經常飲醉酒發酒癲

佢地好似係網上傾咗2~3個禮拜就見面了

而且第一日見面就上佢屋企啪啪啪了

之後每個假日 佢地都會見面上佢度啪啪啪

就係咁一直持續了3個月左右

我細妹就同果個男人說講 她已經3個月冇黎m

果個男人一開始話佢會負責 會黎我地屋企提親

估唔到講完呢句話 第二天就人間蒸發 手機都打不通 一直熄機

直到我細妹前日同我阿爸阿媽講呢件事

我爸媽前日夜晚12點 就衝去果個男人屋企撞門

要果個男人講清楚 而且準備告佢 果個男人話佢消失果兩個禮拜 係同朋友出國玩

咁岩今日番黎 準備要打俾我細妹 我地就衝咗過黎

我爸媽根本唔信 而且果個男人睇落窮酸樣 又住公屋 邊有錢出國玩

我細妹就一直喊一直喊

果晚我阿媽俾咗枝驗孕棒俾我細妹用 真係大咗肚

琴晚我知道咗件事之後 請咗一日假 同我細妹傾下

我細妹就話果個男人對佢好好 點點點咁

我根本就聽唔入耳 我就話 對你好 只不過係想呃你隻豬

一講完呢句 我細妹就喊 然後將枱面部電視掟落地 成個moon爆咗

所以我想下各位巴打

知唔知邊度整番個moon好

Thx
https://forum.hkgolden.com/thread/6566290/page/1
計返時間你細妹應該生到第二三四胎了
唔知
篇嘢究竟loop咗幾耐
又loop 悶唔悶
Moon
電視買過 細妹未做人老母既話我接手
每次我都會睇晒
鮮會然
屌你地引下新會然,好無啫
起錯標題啦,你應該改:
[求救]iPhone個月球比細妹掟爆左
冇人答樓主邊度整moon
果個男人話佢消失果兩個禮拜 係同朋友出國玩

BTW今年仲出到國咩零分重作啦
未入嚟都知結局
阿妹收經未
我睇晒。。。。。
因為FACEBOOK 群組有條友同故事內容呃蝦條好似。
陳先生成日同人講自己係茶餐廳老細,又成日影自己有車有樓。但據悉佢其實嚮機場返工根本唔係老細。
日日出PO當正群組係佢自己個WALL咁。
雖然離咗婚,但係都有女冧佢。
睇到住附近30幾歲先記得係整moon
屌你地咁快踢爆 點撚新會然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞