(第n次招人)我又嚟招新手一齊踢波~

24 回覆
3 Like 0 Dislike
大家好,又係我連登社工,今次又嚟招巴打踢波。
講一講背景先
過去我已經係高登連登攪咗四年足球隊,係四年!一直都攪得唔錯,我地又有比賽又整咗波衫同定時定侯都出黎踢波,我地亦請左教練培訓,所以各巴打都好開心,口啤都好好。

點解會攪足球隊?
因為過去每次有人招踢波,話就話要新手,但出黎個個都係c7 美斯,最後就踢走新手
但我可以肯定同大家講,我管理既球隊係絕對唔容許亦無可能出現咁既情況
大家都係新手,踢得麻麻地,而且致在做運動練下波
總之無壓力,但要係守紀律同我所定既規矩
(至少大家都開心左咁多年踢波,證明隊波真係正常架)

如果大家唔介意我社工攪呢隊波,即管填表,我會再個別搵你傾傾

過往每次填表都好多人填,但我地人數有限,所以唔能夠每人都踢到 (但會一直開放)
因為唔去巴打有時返工返學好busy 參與唔到而離開,我就會加新人入黎
由於太多人報名,我都有條件揀選

1. 年紀唔想太大差距,都係24歲或以下。
如果真係過24又想一齊踢,我會MARK低的,有空缺會叫你地
2. 自問真係踢波屎,但有熱誠於踢波
我地多數星期一至六,揀一日黎踢 (視乎有冇場) 希望至少一個月踢1、2次
疫情影響下,之前停左好耐
呢家重新組返隊波,希望可以12月內踢到第一場~
暫時我地多數7點-9點 地點再睇返各巴打地點再決定

有興趣填表先
https://forms.gle/Aj38WG82suX5uEFM9
不了 個個出到黎扮球皇 唔傳波
我攪左隊波4年 ,唔會有呢個情況出現
即使有球員咁做,我都會好快作出糾正
之前Join 過 呢隊波氣氛幾好
因為搞手屎波所以冇壓力

值得推薦
搞手搞得好好
希望繼續保持 入面真新手
想踢
利申:剩係識守龍 想踢出邊
表已填
你有冇填表?到依家都冇任何回應
岩岩填左
之後做乜唔繼續
填左啦
有冇人收到回應?
等咗十幾日都冇
請問依家有冇 有加又唔見收到回應
都係冇
填咗表無回應
填左表
樓主失咗蹤
唔係呀 疫情停左 攪到無得踢
琴日終於book 到3月既場
我安排緊
想join
樓主仲在生?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞