自由鳥好唔好用

25 回覆
0 Like 0 Dislike
我smartone 12月到期
佢又貴對舊客又西
2年前份約就完,同一個plan竟然貴左
但我又臨時臨急搞
唯有繼續用
我見自由鳥$160 15GB
用visa自動比錢又有著數
轉唔轉去自由鳥好
自由鳥=平版smt
我就覺得收得幾好,反正唔洗約你咪試下用一個月,唔滿意先再上返台。

如果登記可以入我推薦碼:NG293,有多4gb數據。
我而家得5GB
過左都仲有128kbps
但係超慢
想買1GB要$45
我見電訊數碼1GB都係$15
想過一過冷河睇下有冇優惠比新客
你用過CSL就明
自由鳥咪姐係SmarTone
>2年前份約就完,同一個plan竟然貴左
>.....我而家得5GB.....

2 年前係 5GB 之後 128Kbps = $98 + $18 ? ( 如果係咁佢加價好正常 )

其實自由鳥, 如果你唔係對速度特別有要求, 基本上已經夠晒用.

不過你用開 5GB, 突然跳到 15GB? 佢仲有個 9GB Plan $130, Visa 一樣有優惠, 恒生 Visa 仲有額外 $45. 仲有額外 2GB x 3 Data...... 你到時唔夠用先至升級上 15GB.

然後得閒冇事喺屋企玩下佢隻 Sub 9 Game, 印象中每個月好似可以攞多 1GB.
ClubSIM有21Mbps無限 $138 平過自由鳥無限
喺連登竟然介紹CSL
Yo~我呢排用緊自由鳥Mobile,真係好正呀,一定會啱你用!

登記時輸入推薦碼:9T7DJ,或者直接去下面條link登記,你就可以攞到額外4GB嘅推薦獎賞喇!
http://BRD.HK/zh/9T7DJ
如果想轉可以用呢個code:HAX9E
可以攞到額外4GB
或者直接去下面條link登記
http://BRD.HK/zh/HAX9E
其他唔知,csl一定係垃圾
要求好高就唔好用
唔打機
上下連登fb ig
用下youtube netflix
咁o唔ok?
其實都係睇吓自己用量,用得多上連登都可以晒你1xGB
之前用過幾個月,收訊同smt無分別
我覺得幾好,起碼幾時轉走都得
求其上台用最平78plan再買張數據卡點睇?
唔ok
太少數據,又唔係平過人
我而家都諗住轉台
咁本身smt個定位就係貴啲
但我覺得係一分錢一分貨嘅
Yo~我呢排用緊自由鳥Mobile,真係好正呀,一定會啱你用!

登記時輸入推薦碼:9T7DJ,或者直接去下面條link登記,你就可以攞到額外4GB嘅推薦獎賞喇!
http://BRD.HK/zh/9T7DJ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞