<來了>文匯報KOL:Donki 文宣明顯涉嫌違反「國安法」

279 回覆
242 Like 157 Dislike
如果呢啲人 on9寫篇都可以引人關注甚至道歉就真係好笑。小丑都不如,就有官嘅權力,倒不如去save hk group 開post講
咁快d 帶黑驚去掃場啦仲等咩
佢收入主要來源 的確唔係來自支那人 要認依點
買佢既 真係後生居多
少依堆客 對佢唔大影響
而且佢敢用周庭 冇理由冇計過就用
佢係撚ccp
甩毛小丑
R維穩費嘅垃圾 想佢做下功課
話晒都係有人納稅
快啲搞佢啦
全部日資撒退
睇下中共點係香港吸錢
到時唔知邊個人頭落地 想睇
民賤聯都違反国安法

請轉給身邊一直支持民建聯的朋友,香港加油
【民建聯主席李慧琼的一番話】
各位朋友,就最近社會令人心痛、不安的情況,李主席有一番真誠的話,想和大家分享。請轉給身邊一直支持民建聯的朋友,香港加油

https://www.facebook.com/careOrientalPearl/videos/%E8%AB%8B%E8%BD%89%E7%B5%A6%E8%BA%AB%E9%82%8A%E4%B8%80%E7%9B%B4%E6%94%AF%E6%8C%81%E6%B0%91%E5%BB%BA%E8%81%AF%E7%9A%84%E6%9C%8B%E5%8F%8B%E9%A6%99%E6%B8%AF%E5%8A%A0%E6%B2%B9/366803690855947/
正wor
班顛狗終於咬埋日本

去到無抗爭者咬就咬日本人同亞洲各國
這就是中國人特質,永遠係破壞和平無風起浪
你研究下就明律政同黨委法官係睇住黨報郁手
細位到食環狗對付黃店都係跟黨報做

大公文匯=香港太上皇
佢唔驚人身安全咩
明顯違反我明
涉嫌違反我都明
咩叫明顯涉嫌違反
又話小數人
真係呃細佬
睇下連登過多幾年比唔比人封埋
689泵水
先係人民受苦受難難 藍絲叫好
加速師
國安法.搞到香港死晒,掂呀..攬炒
明顯就唔會涉嫌
涉嫌就唔會明顯
有冇讀過書?
出動呢D嘍囉唔係真要告佢,係想要寒蟬效應
真蟈安狗暫時耐佢唔何,但呢D低級支那狗搞十次有一次得都煩
好啊玩撚到時代廣場都 ban
明顯涉嫌咁即係明顯定涉嫌
小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞