[講咗成個月到底老破未?] 巴塞隆拿降班摺柒討論區 (361)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
巴塞真係分組賽之王
btw西甲其他隊唔係出局邊緣就次名出線
講到厭
比你入到又點
次回合冇佢咪又係一球都入唔撚到
咪咁小器啦十足十年前d利迷咁
OptaJose@OptaJose
·
33 - Martin Braithwaite’s goal for FC Barcelona against Ferencvárosi TC is the longest pass sequence of any Champions League goal this season with a total of 33 passes. Overwhelming.

好耐冇出現過呢d波
丹比利嘅速度 盤扭 傳中 硬射 就係全隊最缺嘅元素 只要唔傷 一定交到d 貨
好帶大將之風,來季隊長非佢莫屬
巴夫韋冶算唔算施蛇最後遺產?
下場祖要淨勝四球先有首名
今年B同H組都爭得好激烈
輕鬆啦 我巴單場俾人入8球都試過
巴神
歐聯繼續高分過聯賽
無用啦 上唔到精華
丹麥佬
電話佬
玻璃丹
巴塞都仲可以次名出線架
【Now Sports】巴黎聖日二門前鋒尼馬周三在歐聯分組賽梅開二度,助球隊打敗曼聯,他賽後表示最希望再與美斯合作。
巴西球星尼馬(Neymar)周三在歐聯3:1勝曼聯之役梅開二度,賽後心情靚,面對鏡頭暢所欲言,他說:「我很想跟美斯再度聯手,這是我目前最渴望的,下季一定要實現到。」尼馬2013年離開巴甲加盟巴塞隆拿,跟美斯度過最歡樂的4年,奪得兩次西甲冠軍、1次歐聯冠軍。

2017年,他以2億歐元加盟巴黎聖日耳門,自此他的職業生涯並沒想像般順意。在陣中的首席球星地位,被公認遭安巴比超越。

以目前巴塞隆拿的財政危機,加上尼馬與巴塞的官司糾紛,尼馬想重返巴塞的機會很微,除非巴黎聖日耳門能把美斯帶到巴黎,難道尼馬收到一些風聲?

他甚至笑言如果美斯入「門」,他不介意被奪走位置:「他可以擔任我的位置,沒有問題。踢走我。」
咁又唔洗拎沙維小白黎講
事實上係巴黎講s5 s20 r4呢幾個都隨時高地位過老馬
分組賽之王
直接頒獎算啦
想知下場歐聯會唔會打真軍
可能係牙朗同美斯最後一次對決
老馬踢得嗰兩年,又唔係有咩建樹,仲要西甲得25個number,憑咩為佢封10號

十個阿根廷人,九個弱智唔怪之得由發達國家變返做發展中國家啦
收皮啦68就
佢就係因為踢中場爭唔過其他人先焗住轉右閘,15/16嗰季佢唔轉踢右閘嘅話疤一早放咗佢啦
依樣真
安蛇解放左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞