ViuTV】《男排女將》We are the Littles [請使用不推文回覆] (4) 香港外景都好靚㗎

1001 回覆
29 Like 0 Dislike
本來覺得mirror error做戲應該ok,但係有次睇訪問AL話花姐同佢講佢啲演技可唔可以自然啲,唔好咁浮誇,之後我形住連花姐都咁講,係咪真係咁差呢
可能就係講完就再好咗 琴晚睇我覺得比想像中好喎
本身預咗成班尷尷尬尬新人做戲估唔到又有啲戲
見到你話有ig名 有一刻以為有佢哋戲內個ig
得handsome神咋
攔果下 顧定軒咪殺緊波
之後選拔果d攔網都ok
但到佢時出事 edan唔係橫移步
仲有顧定軒拉弓好明顯唔夠後
但走去練跳
而且對面好明顯就住打
好多位都令人出戲
我覺得幾搞笑 輕輕鬆鬆既小品
Lm
Jerdan is real
同埋可能有睇開日韓個啲搞笑漫畫風劇 入口冇難度 睇多幾集就知咩料
一係喺YouTube留意吓Viutv world呢個channel
可能過咗一個禮拜後會開始upload第一集

一係開vpn
絲打可以試下用VPN等你一齊入嚟討論劇情
等緊肥仔同193出場
唔知好事定壞事
對排球技巧同規則認知都唔算太清楚
淨係睇奧運女排得返嚟
再睇呢套唔會執得咁細冇咁易出戲

懷疑尋晚專登講佢哋喺翔鷹時期係屎波啲
之後組力圖隊,有家瑜訓練,會明顯越打越好
應該大結局之後會,之前二月廿九大結局都有public返個ig
真,好過成日背歌咁老套
有冇人覺得似足真人版排球少年咁? 連有D場景都學足,隊服都係橙色
其實係有D唔自然,似演緊話劇多過電視劇個人覺得係同佢咬字過於用力同清晰有關....不過第一套無辦法了,會愈來愈進步的
我一路都幾buy佢咬字清楚
可能要比機會進步,不過對比起 打天下真係堅好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞