林家謙上造星三會點

180 回覆
700 Like 14 Dislike
印象唱live 都幾難聽
而加太多你呢種形象嘅男仔啦
我認唔到你呀.....即係....太..太大眾樣呀你明唔明呀?
你會唔會轉個突出啲嘅形象呀?
下一集:幫林家謙染咗個好柒嘅頭,著一身好有亞視味嘅衫,然後讚佢好肯作出改變
逼佢同肥仔跳舞
家謙:下...我手腳唔栛調架WO
X姐:咁你依家跳唔跳呀..咁大支野!! 比個機會你!! 跳定唔跳!!
家謙:我... BYE..BYE..BYE..BYE..BYEBYE
不如調返轉叫返班評審表演
我想聽啊祖唱歌,睇卓韻芝跳舞
城城:對你愛..愛..愛不完~
韻C: 下...唔好啦
韻X:等一等..其實我係一個講笑專員 我要做一個笑話比大家
成日替班參賽者唔抵
連登仔一齊諗下計俾下noise啲參賽者好過只俾noise個節目啦
好似SET好...成日為屌而屌 真係做SHOW多過造星
班評判有乜talent
花姐成也造星敗也造星
其實鐘舒曼 唔紅唔黑 除左豬肉獎 英皇幫佢R既獎 佢都冇紅過
你唱歌跳舞都ok, 但係身高就真係爭啲
專唱歌又迫人跳舞
專跳舞又迫人唱歌
有實力又會俾人話樣衰
你有無諗住增高呀
佢唱歌都唔好聽
有料嘅得iron man同二汶
頭先個分幾鐘我好kick
唱歌叻就嫌唔識跳舞,跳舞叻就嫌唔識唱歌

我諗到既只有少林功夫加唱歌跳舞
評審:我比30秒你 你唱一段最show到你唱功既出嚟

旁白:但係呢一面嘅林家謙仲有一個好大嘅缺點,就係佢每件事都好唔關心咁,同組員嘅相處亦都開始出現問題。

花姐:我覺得你唱歌係唔好聽,再加埋你個死人樣,好似屙屎唔出咁,你憑咩覺得自己可以參加呢個比賽。(然後推佢去衰爆五人組果度)
紅又洗撚上呢啲節目咩...
就係唔紅丫麻...咁你做啲野同以前一撚樣
你咪即住一撚樣唔紅囉
其實今年係咪同上年一樣?
唱歌掂 跳舞唔掂 就有排舞老師幫佢地排舞 只係練人地排既舞
跳舞掂 唱歌唔掂 就冇唱歌老師 你地自己走音啦 跟住自己排舞 最終得到一句 我睇唔到你更多
佢重話其中一個參賽者性格唔夠出令人地唔記得你
我心諗你出道成十幾年咪又係一樣
只係離開左英皇之後進攻KOL界先叫有返d人氣
一撚樣
本身我都係家謙fans

不過應該佢上造星3
都係會被人話唱腔奇怪
D音夾硬嚟
唔識跳舞
悶得滯比人cut走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞