恭喜周庭和黃之峰

531 回覆
65 Like 1584 Dislike
肺腑之言,非二毛
人少少我都講多句,我唔在乎邊個打邊個,gphone又好周庭又好梁又好,我已經對呢種模式失望,我唔覺得佢哋邊個上會帶嚟新希望。
當時咁做有一定嘅必要性,我亦都建議你無謂用太理想化嘅濾鏡睇呢段歷史。不過anyway,呢個話題好大,暫不展開了。
你要民主,同時都要有能力保護民主,但獲得強力嘅過程中總會學若夢民主。有啲嘢唔係咁簡單,睇下民主希臘點畀共和羅馬滅嘅?
總會削弱民主,typo
關於民主
香港人還需要學習
你老母臭西就是爛貨
沒錯
然後呢
恭喜黃之鋒
台灣人係咁睇環時?

扮咩台灣人? 認自己係中國人好失禮你咩?
從來說獨立都係屁話,
根本係妄想
不要打擾simp
台灣人研究中共比香港人深

周庭同 gphone係值得懷疑,

共匪殺人無數,連美國都可以下手嘅一個政權,竟然怕一個gphone?

仲可以喺監倉又入又出,根本係共匪連同美國嘅內奸用盡一切嘅方法去塑造一個民主抗爭明星。

佢地班打手其中一個上司就係佩洛西,

佢就係同共匪合作無間,修改美國大選,

非法改選票,對抗特朗普,

表面上做到同共匪敵對咁樣,

實際上就係做盡破壞民主嘅嘢。

https://www.youtube.com/watch?v=-cv1L7ie7cY

佢哋配合美國嘅內奸設定一個2019年不可能成功既政治目標,

其中一個目的就係要引蛇出洞消滅所有有能力反抗嘅香港人,

玩港版大鳴大放。

明明講開Be Water,咁佢哋班泛民打手鼓吹乜嘢理地陣地戰?

[red]點解蘋果要報道人哋逃跑路線?

而家推出左國法喇,大多數勇武反抗者都俾人捉晒,

究竟香港自由進步咗定退步咗?

佢哋班友坐係屋企開冷氣 叫人上街攞住把雨傘打差佬你就最撚醒,

俾人捉咗上大陸嗰啲香港人佢哋有冇去救佢地?

唔珍惜香港人嘅生命就係佢哋嘅同類?搶光環就係佢哋同類,

幾多人嘅前途被毁?佢哋知唔知?

這一個目標,根本冇可能喺2019年達到,當初匪國嘅經濟還可以,

如果真係要玩港式文藝勇武,

都要等到特朗普連任成功,貿易戰取得顯著嘅成果,

匪國經濟急速下滑,先好同人哋攤牌,當初根本冇攤牌嘅實力,

竟然要犧牲大量香港人嘅生命作最後嘅反抗?得到乜嘢?

今次國法根本俾反送中厲害得多,

成件事嘅鋪排就係為咗消滅所有可以反抗嘅香港人。

如果佢哋唔識政治搞咩政治呀?

唔明就快點學你地既BB要玩TikTok喇

https://youtu.be/FJpFqkM_rrg

共匪殺人無數,連美國都可以下手嘅一個政權,竟然怕gphone/周庭?

gphone仲可以喺監倉又入又出,根本係共匪連同美國嘅內奸用盡一切嘅方法去塑造一個民主抗爭明星。

https://www.youtube.com/watch?v=-cv1L7ie7cY

玩港版大鳴大放。

明明講開Be Water,咁佢哋班泛民打手鼓吹乜嘢理地陣地戰?

[red]點解蘋果要報道人哋逃跑路線?

佢哋班友坐係屋企開冷氣 叫人上街攞住把雨傘打差佬你就最撚醒,

這一個目標,根本冇可能喺2019年達到,當初匪國嘅經濟還可以,

今次國法根本俾反送中厲害得多,

成件事嘅鋪排就係為咗消滅所有可以反抗嘅香港人。

如果佢哋唔識政治搞咩政治呀?

根本係共匪連同美國嘅內奸用盡一切嘅方法去塑造一個抗爭民主明星。

玩港版大鳴大放。

點解蘋果要報道人哋逃跑路線?

[red]
已block
樓豬
恭喜周庭和黃之鋒
香港人要醒覺
唔好再相信共匪同美國內奸製造出嚟嘅明星。
https://lihkg.com/thread/2305301/page/1
香港人要醒覺
唔好再相信共匪同美國內奸製造出嚟嘅明星。
開始有證據流出黎,佢哋嘅話事人同中共有千絲萬縷關係。
https://lihkg.com/thread/2305301/page/1

香港社運界早已被滲透,正如袁先生所講支持得美國民主黨Joe既都係香港民主嘅障礙。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞