鄭錦滿:「跳舞群組」患者只是「如常生活」。取笑他們等行為正中暴政設下的圈套。

177 回覆
60 Like 304 Dislike
同埋個病根本唔可怕,係處理手法同社會睇法先令人驚。口講防疫,有幾多人係做足?大家都係做下樣當防左疫,但個政府就玩到盡
你咪共產黨囉
射撚滿
唔戴咪爆得更加勁
更加有藉口行瘟疫政治囉
其實點解跳舞都唔得?
又唔係屯門公園呀伯果d
跳社交舞好撚正常姐
康民署都有搞啦
咁你去登記健康碼啦仆街畜牲
佢理得我笑咩人
就算just a flu, 叫鴨叫到大班人齊齊瀨嘢都夠好笑啦
好似食洪瑞珍、醬油蟹食到食物中毒咁
都係會俾人笑
個人認真覺得唔好對疫苗抱太大期望
就算科學家幾聰明有啲野依家攻克唔到就係攻克唔到
RNA病毒好多都冇疫苗唔係冇原因
就算有效個疫苗可以撐幾耐都唔樂觀
咪講到林奠需要香港市民endorse先可以做任何嘢啦
就嚟天真過梁家傑喇你地
而家係邊班垃圾撐防疫撐到唔戴口罩無車搭無飯食,基本上等同無得出街呀本身就係你班垃圾防疫法西斯扼殺咗人地選擇權仲咁大聲
無講過市民endorse先可以做任何野,但大家唔驚會差好遠囉
佢家下都可以強推健康碼架,都有推全民檢測,大家唔驚,唔去check,佢咪無得推咁快囉
民意比正當性政府行專制,外國想幫你都冇位入啦矇撚
呢幾條垃圾真係黐上腦
可摸以唔好再睇到關於佢哋嘅po
如果冇立法我一個除
邊個叫我戴我一定打柒佢
呢個真係事實咩? 咁點解街邊違例泊車可以長泊長有? 香港唔係有法例禁止泊街,又有警察抄牌咩?
佢要強推就強制檢㗎喇
到時感染數字零封又好
你普通市民驚唔驚都好
佢要交功課 (例如大陸要佢全面放行支那人來往香港)
點都會夾硬嚟
改名叫熱共算啦
次次都幫港共同保皇狗
有邊次熱狗係企喺黃營呢邊
乜撚嘢不努力群組 純粹見到藍絲有事所以笑,唔關口唔口罩事,正如你見到楊明撞車恥笑一樣
幫廢老洗白
我唔係笑佢地中招,單純笑佢地做鴨
笑下無問題,但唔洗起底姐
小人物,無人想知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞