[MIRACLE] OH MY GIRL討論區 (43) The Lost Memory

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
感覺最有新鮮感係Gravity同Etoile, 另外Vogue, Neon新加編舞都正, 可惜缺少邊尼
rehearsal好似youtube有人放左出黎
整心

係預錄架可 好驚佢地要咁chur
Really?可唔可以比link琴日完全miss左
arin呢條裙係全場最屈機
睇返上次comeback showcase, 休息室都係同一地方
https://www.vlive.tv/post/0-18262684
件hoodie原本驚太細唔啱著冇諗住買, 見佢地個個著到咁鬆身, 又想買返件
如果想多一個鐘就啱啱好
覺得一開始連續4首慢歌太長 唔夠時間不如唱4個半首
唱k係幾好睇 但Cupid個變化唔大 以前又唱過有dance break既改版 雖然話係出道歌 但都可以稍為調節下 私心哩個位寧願唱Ssfwl
最後encore講完咗4季con 仲以為跟住就唱第5季添
btw 有機會睇一次live都幾滿足 vogue有performance、rock版nonstop、亂咁唱k、etoile都幾高質 encore揀哩兩首個感真係好似講再見咁
但係encore既經典始終都係illusion
真 連唱四首慢歌其實可以分下比主打
唱K係好睇 但可以用side track 好似晒左d主打咁
最正我覺得係Vogue, Twilight同Guerilla高潮位就最hyper 套衫又靚
Encore兩首慢歌真係聽到想喊
開頭見佢地有份編歌單 我仲以為真係有機Destiny 可能真係版權問題
不過上次WM con都有cover 最多replay唔出姐
我覺得佢地可能想唱多d平時我地少機會睇stage嘅side track
如果多一個鐘就啱啱好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞