Sidney Powell接受Newsmax訪問 談及美國政府入面嘅人點樣干預大選

98 回覆
140 Like 4 Dislike
幫樓豬推
push
連CIA FBI都被左癌控制,睇來要出動美國陸軍先得
DOJ、國家安全局、美國國土安全部、FBI唔係無視選舉舞弊就係同謀三、而佢更肯定CIA係向成場舞弊案入面有擔當角色
G持樓主
90年代起Clinton嘅勢力就向華府坐大. GOP相對有影響力嘅係軍方嗰邊. 但行政機構始終係DEM佔多.
其實單野最初明明係傳有泡人去軍營外掛banner

傳傳下變左軍營自己掛
但唔明doj ,明明William barr 都係侵搵佢,但就唔做嘢
我唔知William Bar到底幫邊邊. 所以no comment
但如果一個老細樓下九成員工都唔妥你嘅方針. 或唔做或hea做. 其實個dept都function唔到啦
CIA-fbi....打過呀廢物美軍
https://twitter.com/stillgray/status/1330363429173903360?s=21

呢段訪問重點如下 -
一、Dominion影響左2016年DEM黨內初選. Hilary向Sanders度偷票. 得到出線權. 代表DEM選總統
二、報串畀Sidney Powell嘅人其實話左畀Sanders知. 佢個選舉結果被偷左. Sanders係知情. 但佢選擇左知情不報. 佢已經被收買
三、呢套系統is used in both party. DEM同埋GOP嘅人都有用過嚟偷佢地自己黨內政敵嘅票.
四、而家最大鑊係. 範圍大到佢地唔知咩人係靠呢套系統選出嚟. 而邊啲人係受害者.
五、向Geogia某個county John James應該先係真正靠選票贏得選舉嘅議員 佢嘅選舉結果係畀人偷左 (呢段唔係好確認個人名.)

諗返Sanders向大選後就話左侵會話自己贏 然後話有選舉舞弊
呢個阿伯其實係咪等左好耐決定借力打力 利用侵去打擊自己DEM嘅黨內政敵
有人叫做嘢同冇人叫做嘢嘅分別你咁都唔明
最後果個地方應該係列支敦士登 Liechtenstein,歐洲洗錢其中一個鐵膽嚟
謝巴 又學到嘢
話哂都硬食左咁耐,仲唔會有氣岀氣咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞