[總結]侵仔律師公布八大選舉舞弊指控

185 回覆
440 Like 7 Dislike
另一個po既「你都岸鳩」仲好落力放負侵
啲人搵到佢收回佣嘅証據 無記錯係成億美金 (頭盔mode:有機會記錯金額)
做到咁都俾登登贏到自由民主個招牌都唔洗要
仲洗撚出嚟做生意

就算內戰 oath keeper對BLM係人都知邊一邊贏
又有軍隊喺手食滑你
有冇諗過對家連 supreme court 都控制埋,佢一話唔受理,侵即時收皮
今次真係好黑暗,各大 network, newspaper 同 social media 都 censor 成件事
民主黨同左膠話只要趕到侵走咩都ok
如果連supreme court都收買埋咁就真係無嘢好講 佢地嘅司法真係最後希望
留意咗呢個成日放負ac好幾次...
今次竟然同五毛一樣
射個波去「新唐人唔信得過」度
你識唔識㗎 ?最高法院有九個justices,有六個係共和黨總統任命嘅,侵侵啱啱先入咗一件,你當佢死㗎 ?當決定唔到一個總統,選總統嘅權利就會落咗house of representatives 到,你係咪好開心因為民主黨佔大多數?咁你就錯啦,每個州係只可以投一票,共和黨佔大多數嘅州有37個,你話有咩辦法唔贏?
好玩了
HAHAHAHAHA
佢地已經入左個死亡循環
屌source、屌唔到source屌唔拎証據出嚟、屌唔到証據屌愛侵力唔接受現實、然後返返去屌source
真audit 對簽名
所以堆MSM咪係咁瘋狂spin唔可以上court 上court就係輸唔起賴地硬
香港人極左為咗奶民主黨
已經連721都講到係MAGA Million March 咁「雙方衝突」
為咗要駁舞弊指控連上年區議會啲造票都當無件事
講撚埋俾你聽直播post就係隔離自己又唔撚去聽
其實你係咪文盲黎
係香港就係
係美國仲有得打內戰
問題係 係人都知佢唔夠侵侵多支持者
仲要大量係只係識係reddit同twitter同人大戰
牌面係咁,但係我有時都唔想信啲 conspiracy , 但係今次黑到離晒譜
咪喺!依家侵侵成Team律師出動,推到12月就唔理贏定輸,已經可以將個波踢去國會!全部有晒程序㗎,好在美國仲有constitution !如果唔係就俾戀童登借選舉舞弊上位!
呢單野再搞唔掂真係寧願內戰解決
侵可以輸,但民主廉潔唔可以
趁美國仲有咁多清醒嘅人,真係要撥亂反正
佢哋最鍾意扮盲扮煩膠扮弱智
搞到件事無哂討論價值唔想人講落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞