老任幾時出第二代switch

61 回覆
11 Like 5 Dislike
已買,下年重有咁多新game,相信無咁快有二代
Switch 週期尾啦
而家都冇咩game 出
等多一兩年買部二手爆Zelda 同Mario 就夠
ching ho ball
一齊享受Botw既樂趣
你玩咩平台都係呢個價㗎啦
pro就會出既應該
支援1080p 60, 4k 30
switch 2017年出,大概5年一個世代
姐係2022先會有可能有新主機
得WiiU先係5年都唔夠咁短命姐
正常起碼都6,7年
單機game就一定毒?自己冇taste就講到其他人毒撚. 單機game無論係budget 同享受,都永遠高過一隻MP game
唔撚識打機就唔好沖出嚟柒。
我買switch都只係玩單機game.
如果唔係lite版無得駁電視我應該會買lite
可能我對呢d掌機既印象仲停留係gameboy呢個年代 switch係我買既第一部console 之前玩開steam d game 部電腦唔打機都可以用黎上下網睇片 但因為太多game電腦都唔上 我買switch都係為左隻風花雪月 之後陸續買薩爾達等等既game先發覺原來以家d game都唔平 尤其係隻xenoblade 2 最記得零零舍舍貴過其他game一舊水 好彩以家大個返工比得起
以前正版GBA驚都$3xx架, console驚就更加貴
E家既驚都無咩點貴左, 計埋通漲其實仲平左
只係以前細個少玩正版先有咁既錯覺姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞