旺角快閃「波箱公廁」 網民嘲復刻《霹靂火》:入去練到快過成龍

119 回覆
169 Like 4 Dislike
啲衫喺哂寄倉行李度
沖完涼都係要著返件有屎嘅衫
need proper solutions,
無得吊極力子,沖廁好易死火……
係佢裝得求其, 用料唔靚, 但安裝同更換保養點都易過碌波棍, 又時d ir sensor可能只係有塵污糟detect唔到, 吹手機都係ir, 喺公廁多年都冇壞ir, 廁所ir㩒手多數係d人裝得唔好所以先咁快壞
學車果時一波轉2波都好慢
賽車手真係轉得咁快?
係咁踩極力子吊極力子?
一轉2唔會慢,3轉2先會唔順手
推個3波沖廁
點解會彈起
見空氣既金屬部份可以用電子用玻璃膠封面, 中性膠我就未試過, 因為唔知會否導電, 他表度下可以一試, 酸膠拿金屬一定唔得, 深水埗都係幾蚊支, 政府料已經西, 施工拿西唔洗半年要番手
重有公廁用KDK吹手機, 記得寫住好似IP1X防水, 但我拆個fliter直接射水入個fliter位都冇事, 因為經常去康文戶外場玩, 沖完涼發覺吹手機風力弱, 咪拆fliter清潔, 重有戶外更衣室極多gay佬打等
咁入後波呢
諗起大內密探張轉波床
你試下比個整, 我肯定一年唔壞, 壞我切
原來係vivi tam
知唔知點解會炒?因為隻腳無1212
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞