「慘過食屎」黃店直昇機級放題

226 回覆
269 Like 54 Dislike
咁佢句野錯唔得哂呀嘛
尖沙咀? 依間真係幾好
以前有間好似叫大滿屋(係呢個集團?)包場比人睇十年
估唔倒上年7月大喜屋集團就比人爆係藍
冇表態我唔會食呢類幾舊水
還掂要比大舊錢我會選返試下其他黃店 (搵食前搵下食評) 總有間自己OK
一諗倒獄中嘅人, 我完全冇MOOD諗咩聖誕食咩要點慶祝
食過兩次
有次食埋生蠔
但成班人都無事
可能腸胃好
呢間好撚難食
唔講黃藍 呢世人都未食過咁難食既放題
食過一次,迫,野食麻麻,感覺唔多衛生,唔算平

冇下次
食過一次一肚氣,食放題成7-8個人,啲嘢食成10分鐘先來一次仲要每次嚟4-5舊,我哋都未食得飽就要係咁話夠鐘,屌佢老母做唔切無咁大個廚房,就唔好開咁多位啦
十間有9間黃店都難食
試過呢間剌身真係麻麻,但係熟食唔錯都正正常常,但係好似間間放題都係熟食係好啲
真係慘過食屎 有friend係入面做 認真無咩事真係咪撚食啲垃圾 做樓面又要睇啲大嘅面色 理得佢係咪黃 掛撚住扮野邊個知
係我就唔食 叫一轉蟹等半粒鐘食就得兩粒鐘睇你食得幾多轉 每次每個人只可以嗌三隻 唔抵囉
咁緊係揀黃啦
係班友話黃乜乜乜先叫佢地食唔表態都唔好食藍
隻蝦真係cls
黃到啡
食過生蠔ok
刺身一般
但帶子海膽、甜品唔掂
坐得好迫
以黃的放題叫做好過極上帝王水產
但下次都係食返散叫的日本餐廳算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞