蘇 黎 世 保 險 推 出 「 警 察 安 全 保 」每 月 保 費 20 元

487 回覆
124 Like 1967 Dislike
強姦完人要坐監有得保嗎
寵物保險好似仲貴
水炮車同狗仔女成最大贏家
你又知水炮車填住狗個名,姦夫食矖賠償
永久精神失常 100%

即係一投保就有得賠
保費每月最低先20蚊 死咗有得賠300萬
老婆仔女fat fat啦
價錢表
死咗都唔知咩事
一定有喇, 冇可能全部都是藍 , 有一個已經得
退保
保唔保強姦人比人告?
垃撚圾
希望隻隻狗都用到
樓主pin this please

大家唔好淨係好惱好惱,玩膠完記得做正經嘢。

去佢地香港個Facebook 留言完大家唔好淨係係佢哋個香港page到留下言。
然後就去埋zurich 瑞士facebook page ,同埋zurich 總facebook page

留言內容如下

1.俾惱惱喇
2.同留下啲黑警打人嘅相俾大家見識下
3.又用下啲外國左膠最鐘意嘅 hashtag ~
#AntiPoliceBrutality
4. 問下Zurich 係咪stand with police brutality lor ~

唔識英文,去到link 就copy 人地d comment a

zurich 香港facebook page
[url]https://www.facebook.com/zurichhk [url]

zurich 瑞士facebook page
[url]https://www.facebook.com/ZurichSchweiz/ [url]

zurich 總facebook page
https://www.facebook.com/zurich/?brand_redir=DISABLE

呢間所有保險都唔會買
No,搵警察錢我舉腳讚成,保險公司從來唔會蝕
食藍血饅頭
屌以為係濫用警力而受害嘅保單
佢出呢個market 重大啦
香港人人自危有份保單防身
當佢一個月一千都fatfat啦
我差啲睇錯安全套
dllm 藍到咁撚樣?
蘇黎世真係識賺錢
黑警死_ _
無受益人
通殺
SUPER
點解右手賠得多過左手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞