[IOS/AN] 少女前線 槍娘[16] RF神教又勝一場

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
RinNeuer巴打排第55位?

人形收集124/159

我記得Ge巴比我高
分唔到邊個打邊個
RinNeuer巴打排第55位?

人形收集124/159

我記得Ge巴比我高

佢個更新時間有問題
有d 5月3日 有D 4月28日
我係28/4 lv.119既記錄
Ge巴有成90%佢高我好多既
我一定冇55位只係個SERVER未更新

可以用兩隊好友咁誇
偷左好多電池

可以用兩隊好友咁誇

最多兩隊
297988 求加
297988 求加

可以用兩隊好友咁誇

最多兩隊

死左既話 結算會唔會降grade

可以用兩隊好友咁誇

最多兩隊

死左既話 結算會唔會降grade

佢地打個幾隻結算唔計 我估死左都唔計掛
好多位
屌耶星聽日deadline 琴日玩到咁都冇時間整
屌耶星聽日deadline 琴日玩到咁都冇時間整

好多位

求ADD
陸服IOS玩家留名

可以用兩隊好友咁誇

已經衝埋0-4

可以用兩隊好友咁誇

已經衝埋0-4

每日換下比大家玩
用RFHG打高級模擬好撚爽啊,已經返唔到轉頭喇
最個官方仲係重點灌票度

因爲改版後發現不少bug在處理中,稍後更新一下會修正大部分問題

所以比較晚才來在這邊回應一下

一開始只是做一個娛樂性質的投票,所以系統做得很簡單,沒有想到會有人利用這個系統來做這麼無聊的事情
我也從來沒有否認這個系統是不夠安全的,一直在表示如果真的有人要洗票是肯定可以洗的,只是到我發文的時候尚未影響到結果,我把他認定爲“有人在測試漏洞”

但當洗票的結果影響到投票的結果時,我們一定會做出處理,雖然是娛樂性的投票,但是最終給出公正的結果是底線

這次我們對投票做了更嚴格的驗證,並會定時清理一些數據
例如低於一定等級的指揮官票數將會刪除——肯定會有誤傷,但也沒什麼更好的辦法,對不起這部分指揮官了
具體的規則就不透露更多了,以免被人利用
並且在這一次也不可能做到實時更新票數了,伺服器停機更新的3個多小時,也在一直洗票,真是辛苦你了。如果這個是你想要的結果,你贏了

給很多只想好好玩遊戲的玩家添了麻煩,一個簡單的活動會變成這樣,是我們考慮不周,非常抱歉
我都冇乜心機同佢玩
最個官方仲係重點灌票度

因爲改版後發現不少bug在處理中,稍後更新一下會修正大部分問題

一開始只是做一個娛樂性質的投票,所以系統做得很簡單,沒有想到會有人利用這個系統來做這麼無聊的事情
我也從來沒有否認這個系統是不夠安全的,一直在表示如果真的有人要洗票是肯定可以洗的,只是到我發文的時候尚未影響到結果,我把他認定爲“有人在測試漏洞”

但當洗票的結果影響到投票的結果時,我們一定會做出處理,雖然是娛樂性的投票,但是最終給出公正的結果是底線

例如低於一定等級的指揮官票數將會刪除——肯定會有誤傷,但也沒什麼更好的辦法,對不起這部分指揮官了
並且在這一次也不可能做到實時更新票數了,伺服器停機更新的3個多小時,也在一直洗票,真是辛苦你了。如果這個是你想要的結果,你贏了

給很多只想好好玩遊戲的玩家添了麻煩,一個簡單的活動會變成這樣,是我們考慮不周,非常抱歉

大把人仲未知點解要洗
我都冇乜心機同佢玩

玩一日夠皮啦,休息吓
最個官方仲係重點灌票度

大把人仲未知點解要洗

好多左膠話唔理咩理由灌票就係唔岩
千歲巴唔好再晒時間同佢地玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞