陳肇恥宣布政府可以強行收集生物樣本,如果唔畀就監禁!!!

155 回覆
63 Like 563 Dislike
香港人群組
都痴撚線嘅
港豬:香港好好住
ON撚9

去睇醫生仲要比人發強制檢測書

唔檢測就要坐監

以後唔撚睇醫生啦

成個政府D人個腦都裝屎
第一個特定群組 ----- 3歲以上唉香港人。
咁咪個個諱疾忌醫
俾督屎佢
都有我生物樣本
極權政府
on9
去藥房買藥
普通敏感,傷風,喉嚨痛都OK
大家支持防疫的後果
痴撚線
我屌你老母

要佢封關唔撚封

爆獲就剩係識賴香港人

獲果廿幾宗就立d例又話拉又話鎖

我就係唔撚去檢呀 拉鳩我啦 on撚鳩
可以司法覆核, 因為科學唔係政府個邊

誤用PCR test嚟製造casedemic, 導致全球lockdown, 經濟崩潰, 已經係德國告上法庭
Dr. Reiner Fuellmich Attorney International Investigation - COVID is a Crime Against Humanity
https://www.bitchute.com/video/u35NwwDrHLLU/

發明PCR test嘅Mullis講到明, 個test唔係用嚟做診斷, 只係實驗室做研究
如果PCR嘅結果, 可以係find almost anything in anybody.....buddihst notion of everything is contained in everything else.....real misuse....generally it's gonna have everything you can test for.......allows you to take a very minuscule amount of anything and make it measurable and then talk about it as if it's important
https://youtu.be/Xc0Kysti6Kc
呢幾日出街又真係多咗聽到支那話
DOJ 前高層李運騰已轉做高級法官
痴線,我有私隱權架戇鳩
有堆本身係新移民
破佢就係四圍吐口水lo吊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞