敖卓軒: 快快趣決定拜登係總統啦

106 回覆
39 Like 272 Dislike
係人都知佢笑到見牙唔見眼啦
Joshua is a real man. Real HongKonger, he took time in jail for all of us. Help us, against the Evil CCP.

but

敖狗 I have no respect for you ok?
敖狗好撚心你收嗲啦
自命不凡講啲野做啲野連個頭都係傻柒咁
唔係之鋒睇你,你一早變到好似虫太果類過街老鼠咁啦
sorry啊 我對佢立場冇咩意見 我追擊佢

係因為佢係個仆街啊 you understand?
放心佢 佢係我心中永不變 依然係過街老鼠
佢其實都係用自己ig
ngo本人?
空白acct 88
河童打手唔敢出黎面對 過兩日又quote河童d濕鳩文叫連登仔唔好撐侵
拿 拿 拿 我尊重佢 我尊重之鋒, i met him once, a nice person, great young-man .

但敖狗 唉屌 收皮啦
本來11月3知啦, 有人開cheat都輸, 之後cheat到更加難睇先搞到而家咁
我夠見過佢 佢仲幫過我tim 但唔影響我對佢人格極度不滿
拜登係佢契爺?
Cheap?
出現了
其實條友係真心信聞屎黨班仆街係好人定收左著數先支持佢地
敖狗快撚d死全家啦屌你老母
熱狗黨死硬派支持侵侵
敖狗黨死硬派倒米
貼張meme就俾你作埋句caption出嚟
屌左膠還屌左膠 難睇咗少少喎
敖狗我屌你老母
遲 d 就會公佈侵贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞