有無巴絲仲未搵到工 (29)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
你老細咁唔好老皮既
懷疑可能見完我 話請我果刻
仲未揾到個part-time入去做
到口快快講完又收唔返 所以咪俾我做住先
借D易炒你 咁唔係你既錯

要炒你 你去廁所多左一秒 都覺得你唔岩
唔止老細 啲同事都好一般 好多小圈子
日日得自己係pantry食飯
每一日都好想辭 但係又怕揾唔到工
佢哋有耐性咁好 咁你可以慢慢理解

我senior教我一次就算 仲要講得勁快 然後 就到我自己做 但係我冇咁快跟到同記到 之後就俾人屌我唔理解 唔用腦
有冇同佢講 慢少少?
哂氣啦 佢地跟本就唔想教人 怕你做得好過佢 搞到佢冇得撈
https://t.me/Kelvinlau18
如果有人識畫畫,設計果類,想接下freelance果類都可以加我,send下你地以前既作品,講下你地畫風,睇下有沒得合作,最好係色彩鮮艷奪目既,黑白既都可以,商業性質要令人眼前一亮
如果急住收錢既就免,因為我仲攪緊前期野預計三個月後先正式開波
緊係有 但係冇減慢過
咁條友唔識做senior
呢樣真 所以搵份有career path好重要 比你暫時搵到錢又點 點都會覺得浪費左時間
唔好咁講啦

你得架
菜姐晒命
少少提子咁啦
你本身住北區?
咁返工好方便啦
而家銀行Back office 都好似要有bank 經驗既
見左咁多都唔得真係心累雖然每一次都係機會
月頭in過嘅工又重新出job ad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞