鄭松泰FB:四位議員全部DQ 法庭宣判四位議員全部DQ。總辭吧,這個議會沒有存在的意義。

178 回覆
314 Like 20 Dislike
樓主條撚樣由第2頁笠撚到第幾十頁
而家係咪鳩噏屈人奶共唔洗成本?
無意內鬥
但呢鑊俾條撚樣過到骨只會有更多自己陣營嘅人被屈奶共
下次就我唔妥你我可以屈你奶共狗人格謀殺你
屌你老母臭閪
我希望你空難
2017年:四位民選議員被DQ
2020年:四位委任議員被免職
佢今次留任
基本上都會被馮檢基化 
可能有狗飯食

熱狗應該根本上係香港人眼中 已經徹底玩完
你條撚樣潛水就潛得徹徹底底啦
香港人唔係對熱狗仲有望啊?
就算係網上世界
有啲嘢唔係你講完屈完人
拍拍籮友笠水走咗去就得
澄清冇 認柒冇 道歉冇
樂仔唔係多啲人識嘅話
佢已經被釘在奶共嘅恥辱柱上面
喂賤種!
你開post抹黑人奶共個陣好大聲架喎!
你啞撚咗?
時事台就係比呢啲人搞壞個名聲
16分鍾啦,條友似分化撚
你條傻閪老屈樂仔奶共。

時事台就係比你呢啲人搞壞個名聲
肉酸到呢,好後悔投過票畀佢
不斷洗版嗰幾個自己諗吓點解我一直都唔覆啲comment啦。

尤其H_Lozano,之前同人上床後出post鬧人,結果俾人一致負評。

三個月前你呃我上床,三個月後我大仇已報!
https://lih.kg/2241594

而家又一時屈我時事台冇腦、一時屈我藍絲、一時屈我cctai。再唔係就求其引經講粗口。

波台就係比呢啲人搞壞個名聲
點解仲要叫佢做非建制呢?

熱狗一早已經自認佢地唔屬於泛民嘅一部分,唔明點解仲有人會將熱狗同泛民劃上等號

佢留喺議會對中共嘅作用就係做忠誠反對派。咩叫做忠誠反對派?就係人大開會嘅時候投反對票嗰一兩個人其餘幾千個就投贊成

就算係網上世界
有啲嘢唔係你講完屈完人
拍拍籮友笠水走咗去就得
澄清冇 認柒冇 道歉冇
樂仔唔係多啲人識嘅話
佢已經被釘在奶共嘅恥辱柱上面
喂賤種!
你開post抹黑人奶共個陣好大聲架喎!
你啞撚咗?
拒絕洗白泛民,泛民係仆街抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞