鄭 松 泰 宣 佈 唔 會 辭 職

458 回覆
1871 Like 88 Dislike
泛民永遠冇得翻身

完!
中共:終於有人留下一票反對票
提提你:熱狗好鍾意講,唔啱聽嘅說話想喊想聽?

然後每次屌熱狗,就會提泛民。
鄭 松 泰
我 小 你 老 母

愛國愛黨真好,強烈堅持!
建制B隊
仲有呀傻鳩熱狗
打句「真話係難聽」唔會令到你地講既野變真理
成撚日用呢句做開頭戇鳩到無倫
你咁講全民都可以被熱狗啦
唔通每次發言都要利申:熱狗死全家?
事實係有好多熱狗比人拉左,熱狗要賺安家費我唔會批評
但係咩人修改議事規則,包容施骨龍,支持新移民有公屋有綜援,高鐵散水,雨傘篤灰,大家自己有眼睇
民建聯咁撚仆街無咁癲要香港人無學位無屋住
好多熱狗俾人拉咗
好多即係幾多,有冇source?
原來係阿sir想索料呀
申請搜查令囉
我咁樣問係我疏忽咗,但係你依家係空口講白話,我話泛民好多人俾人拉咗都得㗎啦
夠你老母臭閪熱狗依家水深火熱出賣香港人嘅仇深?由2019年先醒都睇撚到熱狗唔只出賣市民 直頭係瀨共 你哋出賣咗幾多手足黎換取自己安全呀
被咩熱狗, 一個冇價值,冇風骨嘅politician就走啦。留喺到托柒?
同埋熱狗套全民制憲out 撚曬 date啦, 重唔解散即係搏屌。你唔好以為香港個個都傻先得架?
熱狗只係一班hater, 日日屌完呢樣,屌嗰樣,有咩理念推到被香港人呀?

屌人緊係爽嫁,咁屌完做咗啲咩先得架?
All talks, no acts.
熱狗死全家,
課金課金課金課金課金課金課金課金課金課金課金課金
每年遊行收咁多捐款都唔夠用,有無諗過係資源錯配?攞晒去搞個垃圾64紀念館?30幾個議員加議員助理咁多年人工,全部自己袋晒?1個月10幾萬,攞少少出來已經比到幾個人安家費,咁多年得長毛一個真正會拎份人工出來支援社運,其他人呢?
由佢啦,做左咁多年假民主派,比佢攞個120萬做退休金
反對派? 睇過?
吓... 我識前線嗰啲係本土獨派 熱狗比人拉?熱狗一直叫緊出去係送頭 鬧返本土係偽獨派水人出去送頭 你平衡時空緊?
奶共狗
Push
熱狗可以去選了
代表泛民
其實點解會有傻仔投熱狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞