【老婆狗反達未】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCDXXXV

1001 回覆
5 Like 3 Dislike

想知依家有幾多巴打真係反達
對記果場有兩球單刀又點,成日買埋d法甲水貨
我基有左腳重炮,右腳bonus,頭鎚不俗
仲識彈彈波
根本冇得比
愛臨尾7場得1場冇入波
宜家近4場聯賽入1球(12碼)
阿達趁未比鬼佬球迷反之前自己走啦
反緊啦

想知依家有幾多巴打真係迷達
係 朱蛇連斬波都有
仲有個樣
達蛇343一回事 班球員心態都有事
對比返上場打獌 今場係完全唔迫唔搶
一開波15分鐘都講左。羊開頭都迫 但係其他人唔郁
搞搞下全隊一齊唔迫唔搶

繼續343真係犧牲哂前面啲人
前面完全0供應 可以點打
兩個杯仔打343都係靠羊神來之筆
拿卡柒還柒 但係一場得1-2個big chances
你搵羊打中間都一鳩樣。
進攻果陣成隊都唔郁唔跑 打條撚咩

下場開始直接433/442/4231 點都好
唔撚好再咁保守 你今場塞哂啲人係後場
一樣輸3粒 進攻就係最好既防守

達蛇自己都講過343係陣容問題先用
依加人腳都咁齊 過渡期重要搞幾耐?
其實前場仲用拿卡安AUBA3隻老野有OZIL都係死
佢揾咗designer設計字體未
ching本書到左未
未丫
用佢地完全無問題 係依家戰術問題搞到佢地咁

拿卡都唔係支點型 場場局佢打CF位 中堅斬上去 佢點hold到落黎二傳 你叫佢彈彈波食住身位同隊友做配合都還可以。依加拿卡場場都無波掂咁濟

羊打左翼 都要有人同佢配合
但上場T3同saka兩個唔知做乜鳩重疊哂位置
有時跑完又唔比 T3死都要回後

安就算鳩數 用返Pepe/Nelson好過
最多要玩4231果陣比你客串下AMF

打李城433咪幾入肉 上半場好采啲已經3粒係手
係下半場成隊係到夢遊+世梅搞事
343用左咁耐 達蛇要睇到問題係邊啦

場場死用343 有時又放沙卡去左中堅根本哂左佢啲分邊傳送 重要放大哂佢啲防守缺點
佢係瑞士場場踢到playmaker咁 一個打哂成條中場 明明佢一腳傳邊就可以帶動成隊波跑
係要3隻中堅係到鳩猜既 輸1粒猜
2粒3粒 一樣繼續猜
猜到我以為琴晚係我地贏緊3:0
send咗la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞