呢張侵圖真係睇到我好心up

273 回覆
2534 Like 86 Dislike
搏盡無悔d fd
睇佢出黎講野都知
睇到年少輕狂忍唔住笑
老人痴呆做好。傻西真識選
he is a true american
未選總統前覺得佢應該係搞屎棍
但可能佢係商人出身, 又有錢, 先唔會比中國收買, 睇到老共D屎忽野
從而出手保護美國人平民努力既成果, 唔比中共繼續剝削
但班美國左膠唔知道佢地做到中產有錢佬係全靠班基層既努力而助紂為虐
我講過好多次佢將來
係會上總統山既男人
All in Trump
川建國同志
我覺得巴打應該開返個po出黎講,係呢個po留言都唔會有好多人睇到
佢本身都好老,一早可以退休
侵侵做實事野 講左就會做
唯一問題係講野太直 唔夠圓滑
偏偏向美國呢個左媒左膠盛行 處處都充斥住只會讚揚同講求虛偽大愛既國度 易得罪人就變左佢特性

不過諗返轉頭 如果佢唔係呢種性格 當初都唔會上到台
只可以講 以過去歷任美國總統黎做比較
佢都可以話係一個奇特既存在 非常有個人色彩

希望將來美國歷史可以正面咁評價呢位真心愛國既總統
「讓美國再次偉大」雖然段旅程可能最終完成唔到最後
但我相信無被莫名奇妙既仇恨所蒙蔽既人必然可以睇到佢呢幾年做過咩 而唔係講過咩
我係中國人但叫唔到習狗落台呢
佢身邊的人講過
4年前知道當選果一刻
侵同老婆一齊,呆左咁坐係度,一粒聲都無出
無開心無慶祝
可能已經預計到自己的下場
我都記我張相,但係我又覺得佢做落都幾enjoy
侵:「只要我還活著,就總有希望!」
未撚睇都估到你條傻鳩唔會明架啦
你係有腦既一早去咗google
就會睇到好多州都係自己做法個個唔同架啦
以無知為驕傲 仲柒過下面個藍絲
你個閪腦唔夠用唔緊要既 識上網就用吓你對閪眼 睇吓新聞
之前連TVB都有報唔同州份爆成點同埋應對措施
你個point唔撚成立就係因為你句廢話係base on
你以為州長乜都要聽Trump講
好似李家超同大波樺呢兩隻狗咁 林鄭叫佢吠就吠 食屎就食屎
但係州長係有自己既discretion 有好多只係適用於州內既政策都係歸佢哋決定
美國地大人多 到到風俗同環境唔同 唔係Trump平時做以國家做單位既policy可以完全cover到
所以好多時針對個別州份既政策都係由州長做最後既決定 佢既priority係以州人民做優先
就好似一間大公司有唔同department 有人做head HR出錯notice你會唔會叫個CEO負責呀
不過你都似係啲咁既低能仔架啦 算鳩數啦lmao
屌柒你係因為死嗰廿幾萬人唔係因為Trump既policy而中招或者救唔翻
獨立州政府選擇唔跟Trump做法既 佢都唔可以夾硬逼
因為人哋係一人一票咁選個州長出嚟代表自己州份
唔係Trump鍾意就喺條街到揾個你咁既打六就比條州你管
呢啲就叫民主啦 柒頭皮
人哋意思係州長要負擔既責任相比起Trump大方向既做法更大
唔係你呢啲無知撚同啲傻閪藍絲吠兩句就駁到既層次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞