Virtual Youtubers討論區(204)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

.
Aachamachama

https://youtube.com/watch?v=5oOquHn8PcQ

Lm
LM
其實我都唔知有冇關係 因為我見會長twitter fanart 而家都好少有中文名
不過真係冇辦法 你見之前towa twitter retweet左fans個post 有台灣國旗
個fan都自己del post
btw巴打你係以前有畫過俾會長retweet 最近有冇畫先
我見而家twitter個邊有個"陰道"放filtering search 都篩走左d

琴日放咗張都有啲正常人見到 可能佢咁啱見唔到

上po好似有人問去神社嘅member

你班人真係冇追朝ココ架喎
巴打會唔會整星街歌list
呢隻系列嘅Mario幾好玩, 解謎多耐玩
https://www.youtube.com/watch?v=zG2Uwm8rzh4
點解youtube 成日推達哥俾我
我都唔推佢
可能你睇開aqua
冇睇
咁巴打你而家有冇改到名 因為我暫時係fanart個邊都搵唔到有中文名
我由最新搵落去都要啲時間太多垃圾post
Lamy奶開賓周
有追asacococ應該得幾個
其他人應該都係聽人總結有邊個上左asacoco 分黃藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞