Virtual Youtubers討論區(203)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁又係嘅 只係代入返支那嘅角度嚟講
屌鳩洗版撚嘅行為就係挑釁
因為班洗版撚就係支那人 
無視又洗 挑釁又洗 其實差唔多
會長做唔到好多嘢 個風向一早就定咗
https://youtu.be/r_knT1-Ykok
サマータイムレコード/じん【coverd by エルセ&をとは&宇志海いちご】
https://youtu.be/v-PJFoo1jc0
【GOTCHA!】アカシア / BUMP OF CHICKEN - Acacia (Cover) 【Pokémon】筆文字MV
會長要人
但當日會長都唔會知班粉紅燒得咁勁
以下為支仔觀點
Hachama辱華->會長專登挑釁->會長要搞爆前輩中國市場
由始至終都係粉紅群體中間
連5ch都未必收到風啦 你想佢做啲咩
會長角度係無啦啦有人去自己個chatroom洗nmsl
事後諸葛亮係人都做得啦
輝sir 記唔記得個sc講咩 我唔記得左...
like了,掛緊機
收到
TAMA好似毒撚咁
之前百萬會議仲話芝麻去唔到YT
根本係新仇舊恨
你馬後炮咋喎
唔講以為粉紅同黑警一樣咁大權
同你而家講會長叫人唔好理班人係兩回事
係咪又想開多條戰線好撚驚
tama仲未玩嘅?
逆反心理呢啲嘢唔係應該有呢種心理而去做嘅人有問題多啲咩
助燃

盲既都睇得出班支那豬純粹搵HOLOLIVE US黎發洩
你老母見過咁多外國公司跪低含撚含完都冇用 仲講得出呢啲野

最撚搞笑係笑鳩班支那粉紅每次出精都三分鐘熱度笑左咁多年
明明日日笑佢地用IPHONE上微博屌美國
轉個頭就失憶走去話會長係助燃
會長負皮數而家跌到得返幾百 又再驗證呢個事實
全部都雙位數 有個唔係喺youtube開台有二百幾
Btw 有個叫fubuki
成日想睇個D一齊開
係咪應該搵人開個連V亂鬥po
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞