SHF拉打特攝綜合POST1026 無驚無喜

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

呢個post最主要都係討論拉打shf 或者日本特攝 不過呢度好多巴打都三四五修 高達美玩龍珠 除左玩具乜都傾 打機動漫 心事台都有嘅不過記得四重啦 有啲話題可能冇乜巴打熟就少啲交流

11月

預計

預計
日 19派 港25

日26 港25

3月

4月

5月

6月

通販 上網撳 付出少少運費
https://www.amiami.com/eng/
輕輕鬆鬆安在家中收件定留俾人當狗咁撚 自己諗
BTW此網只有通販訂 魂限就搵返舖頭

https://www.starnext.com.hk/category/index/特攝
本地野有DCD build 鳩屎 zio exaid 同劇場版重溫
當初冇去訂呢01同vulcan 通販呢2隻,但印象中記得個陣出面都多舖開訂,唔似真骨火雞咁,可能我記錯? 成日覺得通販好難訂同埋出面少舖會即時開訂,通常差唔多到貨打後好遲先開。
我會投真骨票啊
係咪今晚有第二batch 50隻可以投?
好似前排BLACK有舖頭好早開
都係呢個名單好似係
呢度齊集各大小鋪頭cs 一開就知啦
如果俾真骨大家投嘅話,可能主題會係「二奶祭」

新手留名
請問有冇巴打係皆旺Grandline Toy到訂過野呀?係咪通常都好遲到貨,訂左10月魂限而家都未有
一定有貨俾你,不過耐啲
e間正常野黎,紮根左好多年
細鋪走日水通常都儲夠貨先寄
唔該巴打,我見其他店一早到曬貨,佢就遲成2星期都未有,心諗有冇咁慢
係真係耐,下次應該唔會再係個到訂
BTW唔該曬巴打
放心,我有同佢訂過扭蛋同shf, 比啲耐性等下,同埋都多人訂,未必覆得切訊息。
買2件
留名先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞