[多圖] 痴撚線港女20人 Grand Hyatt開Halloween party

510 回覆
795 Like 59 Dislike
啱喎
啲酒先係最貴
我都試過book房2000蚊
訂酒訂兩萬蚊
當然都有可能一支on9輪住影完轉啤酒
諗起mean girls個女主角 halloween都係真扮鬼
係咪痘印面 沙聲 長型面 嘅四十幾歲茄喱啡?
又見到你喎
又話條裙短
咪又係著咗出去
book 酒店房當party room 呢 d 100% 無得反駁嘅仆街行為,都有人護航

只可以慨嘆呢個世界真係乜人都有

真係唔怪得721 都有人幫黑警護航
根本同一類人
其實halloween呢類party 好平常
要毒到咩程度先會覺得奇怪?
想屌
都唔講啲咩住
我想問20幾條友迫埋咁撚細間房
好撚舒服咩
電影有ironman 飛出黎放飛彈打太空船呀
明明個重點係唔應該酒店房當party room
你就spin 起halloween 有party 好正常

真係好奇怪
d腳好正
以前返工識 癲雞黎
講到好似冇男人咁
隔住個moon都聞到臭
點解咁多人咁中意assume有錢仔女一定要有架遊艇有別墅咁極端 我講緊都係普通住馬己仙俠道,司徒拔道,南區跑馬地一梯兩伙果d 普通有錢仔女jeh

預左有班窮撚又話呢d只係中產話我見識少又盛,笑而不語,連登個個fg50k 30歲唔夠住白加道,個個Ironman咁有錢先叫有錢

只係識一個屋企有架遊艇泊深灣咁大把,通常成家總動員或者同親戚佢老豆先會用,不過佢本人就有架法拉利揸下既,不過同連登仔講黎哂氣,唔係福布斯上榜都唔叫有錢,但自己就含住碌鳩朝九晚五笑看風雲
超市買酒
講多兩句都哂氣
好多毒撚留言個重點係有party唔正常
我中學識住太子道別墅
細個識住西半山
兩個都上過佢哋屋企
唔覺佢哋有遊艇
最多係有架寶馬

咁叫中產定有錢
唔知連登仔點界定
咪係囉 得班毒撚上論壇酸
人唔笑狗都吠
俾著我都唔喺自己屋企搞啦
污糟又亂哂 不如出面間租冇手尾
反正而家酒店又平咁多
有得帶埋連登仔去
打交爭崩頭都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞