巴塞破產

130 回覆
337 Like 7 Dislike
[Marta Ramon] Barça is forced to reduce salaries by 190M € or else it will be forced to file for bankruptcy by the beginning of next year. Today was the first meeting with the squad's representatives, talks ongoing. The limit to reach an agreement is next Thursday (Nov. 5)

唔怪之得Bartomeu走得咁快
究竟個board可以幾無能同幾貪先至可以搞到一個有球皇嘅球會破產,玩FM都好難做到
不過巴塞咁大,實有辦法,唔會破產嘅
成日買貴價水貨,仲係咁免費/ 賤價放人
隊波人工又高,成堆稅後1000萬+,淨係人工都佔7成收入

整多個美斯比狗雄cap水都回唔到本啦
放佢走都慳返7000萬歐元
幾年前而家講過巴老母係佩狗隻狗
黎玩死巴
仲要唔賣美斯
下年free走仲死
美斯知道唔對路
可惜走唔到
Bartomeu某程度係巴塞版習近平

球會財力係任內大幅惡化
所謂個人成就 好多係將燒前任資本而來

講個笑話
基沙文億三
迪比利億四
古天奴億五
破左都降唔到班啦 驚咩
賣你俾水魚獌應該回到本

水魚糖冇咁多錢 耶狗同高美斯已經叫做大手筆
有三個笑話
真係破產先算啦
班美粉都叫巴塞放過佢 比佢去曼城 根本放咗美斯對巴塞定美斯都雙贏 大雄條撚屌似係想一招搞到巴塞永不超生
然後拍拍羅友,走左去
仲死攬影帝就知隊波幾戇鳩
執柒咗佢啦
仲話重建魯營
用埋Arthur做數都搞唔掂
巴塞只求打個和 大家開開心心踢波
對比下佩哥勁過巴老母幾多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞