(突發)FBI局長 Wray 被爆俾中共收買咗 依家俾人查緊

364 回覆
899 Like 9 Dislike
《資本論》,共産主義名著
究竟係邊條仆街任命佢做FBI局長
會唔會佢都比支共收買左
其實有幾奇?

當年中共入世 最惠國待遇
我都好肯定班人收左錢

唔記得邊個講過資本家為左高回報 命都唔要

冷靜啲先 就算大家都知都係要證據
Hail hydra
冇人話唔比你講
但冇證據報導既野信到十足十
我以為自己睇緊大紀元
無話唔俾你講
但係個post 講到實牙實齒咁
結果原來無source 無FC
加返個 傳 字係前面得唔得
如果咁情況下拜登當選總統
後果好難想像
lm

612就黎冇錢啦
https://lih.kg/2257791
BOMB
China Bribe the world
最大奸狗就係個副總統
隨口鳩up

美國/北約國家一直都認為自己應該要統治全世界

所以用各種方法不計成本咁擴散自己。

但係佢深深明白,要解決亞洲呢啲喺地球另一面嘅地區,一定要有多一個做到野嘅「朋友」幫佢管治。

俄羅斯係佢地第一個選擇,但係普京唔想同佢地玩,防止北約成為世界霸主,所以想盡辦法統一前CCCP嘅國家去抗衡對方。

然後佢地就搵左貪小便宜又以為易操控嘅支那。結果兩者不謀而合,支那提供千年黎控制(壓榨)人類嘅技術比北約,而乜地就幫支那變強成為忠實嘅狗。

不過事實就越來越錯,支那想反口/已經同北約deal好準備正式成為世界一哥隻狗。而呢個時候Trump覺得明明美國可以大撚哂,點解要比支那貪著數?所以就開始幫美國補鑊,幫美國再次變強。

本身傾好數嘅支那就嬲嬲豬同北約嘈,以為忍4年就可以繼續做人隻狗,結果事件敗露,所有deal都取消,而家就發老脾大吵大鬧

同支那deal嘅人因為知道就算支那再廢都真係痴撚線。所以想極速補鑊推返個dummy出黎繼續稱霸世界嘅plan。 所以就出現左而家咁嘅局面
Push
弱智到
支那人不嬲都覺得啲鬼佬好蠢⋯⋯
而資本家會係你吊死佢前走佬
又話FBI係比deep state操控
而家係咪即係中共係美國deep state
侵一上任就已經話 FBI 同 CIA 信唔過,不斷想換人
drain the swamp
共和同民主黨都係swamp 一部份
啲左媒都重fact check 緊個laptop...
唔通Trump 既死亡就係吹起第一號角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞