[召喚課金師] 在囚手足想登報聲援泰國抗爭及十二港人!!

15 回覆
3 Like 3 Dislike
岑敖暉 Lester Shum 都有SHARE:
https://www.facebook.com/shumlester/photos/a.103823101109345/202267774598210/

//我哋係赤柱同荔枝角既手足
見到泰國既抗爭畫面不禁回想起往日喺前線搏鬥嘅時候
佢哋同我哋香港人一樣 面對強權暴政 無懼犧牲捍衛自由 捍衛自己嘅家
所以我哋好想比泰國既手足知道

We stand together.

亦希望大家可以繼續關注聲援12手足
佢哋嘅處境極之危險 不單為佢哋身囚異地
更因為我哋對於自由被剝削既痛苦
皮肉之苦及相思之苦體會極深 難以言喻
希望手足可以早日免於極權所害

所以希望大家可以幫忙 令我哋得以表達自己嘅意向//

//如果所籌得既資金超過實際所需金額
餘額將會捐贈比星火

除咗因爲佢地一直有支援我哋坐緊嘅手足之外
我地亦希望籍此幫助到有需要既手足
雖然扣減後餘額唔多
但小小嘅幫助都好重要

捐款後將會整理財務報表於此網站update//

課金LINK:https://gogetfunding.com/%e5%9c%a8%e5%9b%9a%e6%89%8b%e8%b6%b3%e7%99%bb%e5%a0%b1%e8%81%b2%e6%8f%b4%e6%b3%b0%e5%9c%8b%e6%8a%97%e7%88%ad%e5%8f%8a%e5%8d%81%e4%ba%8c%e6%b8%af%e4%ba%ba%e7%9c%be%e7%b1%8c/
推!
推!
手足要人幫!
PUSH
PUSH
PUSH
PUSH
推佢老味 推爆佢
PUSHPUSH
眾籌平台或會成為最後贏家

全年咁多眾籌 食10% 都幾千萬
唔經平台既話, 隨時俾狗咬你非法集資添
無乜問題呀?
上年都有好多其他地方報紙支持我地
咁撚黃李牧師撐警架喎,紅viu撐警架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞