00後去讀日本高中,你問我答

989 回覆
429 Like 46 Dislike
我果次係同我單獨出左一次街
之後再約佢都唔再肯單獨了
咁撚廢
我毒仔唔好咁啦好冇
已經好大陰影
條女邊到識有冇bg 講下個日發生咩事都好啦
但我真心建議同日本妹講野最好要望實佢對眼 聽佢講野都要 咁樣會令佢地覺得你好重視佢
普通一直唔敢望住佢 淆底
可能真係扣分位嚟 我嗰陣除左同佢平排坐個陣有時冇望佢之外 其他時間講野都會望住佢 就算唔講野都會得閑望下佢
咁當然唔係叫你好似痴漢咁望到實一實啦 但我都係聽人講話望眼係好重要 之後我就跟住做
btw你出發個陣開post已經有睇 去到而家我過埋嚟先第一次留言
忠實fans 我由17歲個post開到19歲
時間飛逝呀痴線
依兩年真心開心嘅 雖然冇女
但係都同班仔玩得好開心 仲入左部活
由一年前100米一開波14.5秒跑到入11.9
係真心好有成就感。好似證明咗自己咁
諗緊大學入唔入team
although 自己廢出唔到任何好結果
但係做自己鍾意嘅嘢真係好幸福
希望大家都可以做到自己鍾意做嘅嘢

同埋留多啲言、我會好快覆最近太無聊
加油啦 我嚟左幾個月都覺得好開心 但都唔知可以點樣先留到喺日本了
你讀埋大學仲有大把時間stay 應該輕鬆拎永居
我呢排都夏休み都幾無聊下 溝女呢啲就隨緣啦
其實唔明點解啲人話日本好大壓力 其實我覺得幾chill
我應該讀完大學之後係日本開工啩我諗
讀書7年 番工5年 就永居了
夏休み我都係日日田徑 冇其他野做了
ching行唔行到高度人才架?
不如講多啲點練日文啦屌
我低智㗎喎 how come 高度人才呀
我真係不停講不停問不停聽only
日日都對住日文 我又肯去主動同人交流
咪去到依家咁lo
高度人才 學歷要起碼master啦 又要唔知年收入幾多樓主點會得
咁我都係乖乖地日本讀master算
你望吓個計分表就知我都係打算讀埋Master喺香港教下大專跟住先申請過去
講開又講 想買電話但係日本機影相有聲
我叫老豆寄部新電話過黎呀 上堂想偷影fd都比較方便
有冇計分表 想睇下
寄電話會唔會好麻煩
樓主最近有咩做
開咗學未

電車男
本身自己個ig acc已經好日記了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞