2016-17 LIHKG香港女神聯賽第三十輪投選專區 港超星期六煞科~

318 回覆
3 Like 1 Dislike
LIHKG香港超級女神聯賽第三十輪(煞科戰)
2017-5-6 5pm-1am
趙慧珊@SGvs倪晨曦 7-5
岑晉晴vs李佳芯 3-12
馮盈盈vs袁澧林 7-5
簡淑兒vs麥明詩 7-9
陳瀅vs朱千雪 8-7
李靜儀@SGvs莊錠欣 8-2
謝安琪vs杜小喬 8-8
林嘉欣vs陳穎欣@SG 6-8

正式宣布
2016-17年度LIHKG香港超級女神聯賽
冠軍-朱千雪
亞軍-李佳芯
季軍-謝安琪

降班至2017-18年度LIHKG香港冠軍女神聯賽
莊錠欣
袁澧林
0分出局
岑晉晴

豬肉奬
MVP 謝安琪
飛躍進步林嘉欣
金球獎簡淑兒

what mean of金球獎

簡淑兒中止左朱千雪不敗紀錄
等同入左一球靚波

OK
ali輸一分
如果ali對千雪果場我記得投就
ali輸一分

唔關你事啦,果場我有去過Ali個討論區(會員伍x欣開既)問過佢地有無興趣投,結果無人投
既然佢啲fans都唔想佢贏既,注定要輸啦,好好恭喜千雪啦
ali輸一分

唔關你事啦,果場我有去過Ali個討論區(會員伍x欣開既)問過佢地有無興趣投,結果無人投
既然佢啲fans都唔想佢贏既,注定要輸啦,好好恭喜千雪啦

壓到kay算係咁

最終積分榜,來季再見~
冠軍朱千雪
環冠盃分組賽資格OT1朱千雪,POT2李佳芯,謝安琪
附加賽:陳穎欣SG(如附加賽勝出可獲POT4抽籤)
降班:莊錠欣,袁澧林
0分退聯:岑晉晴

完整結果會稍後開post公佈

最終積分榜,來季再見~
冠軍朱千雪
環冠盃分組賽資格: POT1朱千雪,POT2李佳芯,謝安琪
附加賽:陳穎欣SG(如附加賽勝出可獲POT4抽籤)
降班:莊錠欣,袁澧林
0分退聯:岑晉晴

完整結果會稍後開post公佈
陳瀅vs朱千雪 8-7

正式宣布
冠軍-朱千雪
亞軍-李佳芯
季軍-謝安琪

莊錠欣
袁澧林
0分出局
岑晉晴

豬肉奬
MVP 謝安琪
飛躍進步林嘉欣
金球獎簡淑兒

點解姿色份子未婚懷孕耶人係MVP?

修訂版
樓主快通知蘋果日報同HK01啦
陳瀅vs朱千雪 8-7

正式宣布
冠軍-朱千雪
亞軍-李佳芯
季軍-謝安琪

莊錠欣
袁澧林
0分出局
岑晉晴

豬肉奬
MVP 謝安琪
飛躍進步林嘉欣
金球獎簡淑兒

佢自己講笑咁講,唔駛太認真啊巴打

你通知HK01啦,我諗01會理掛

點通知?

你寫份新聞稿,我幫你email過去蘋果日報

點通知?

http://i-reporter.apple.nextmedia.com
01線報
我們每日都可能遇上不平不公、又或者令人窩心的事情,這些都是你我關心的,也是香港01所關注。
讀者提供的「線報」,香港01專業團隊會積極跟進報道。報料請提供聯絡方法,一切資料絕對保密。
提供新聞線索
提供突發事故消息
舉報當權者貪污瀆職
投訴政府部門、私人機構
投訴消費騙局、社會不平事
電郵: hk01@hk01.com
電話: (852) 6511 0101
Whatsapp: (852) 6511 0101
WeChat: (852) 6511 0101
Telegram: (852) 6511 0101
Line: (852) 6511 0101
陳瀅vs朱千雪 8-7

正式宣布
冠軍-朱千雪
亞軍-李佳芯
季軍-謝安琪

莊錠欣
袁澧林
0分出局
岑晉晴

豬肉奬
MVP 謝安琪
飛躍進步林嘉欣
金球獎簡淑兒

有事實根據
冇人破到囉
陳瀅vs朱千雪 8-7

正式宣布
冠軍-朱千雪
亞軍-李佳芯
季軍-謝安琪

莊錠欣
袁澧林
0分出局
岑晉晴

豬肉奬
MVP 謝安琪
飛躍進步林嘉欣
金球獎簡淑兒

有事實根據
冇人破到囉

我地寧投白票無投岑晉晴啫
梁嘉琪
游蕙禎
陳潔玲

多謝你既投票,祝你有愉快既夜晚
陳瀅vs朱千雪 8-7

正式宣布
冠軍-朱千雪
亞軍-李佳芯
季軍-謝安琪

莊錠欣
袁澧林
0分出局
岑晉晴

豬肉奬
MVP 謝安琪
飛躍進步林嘉欣
金球獎簡淑兒

有事實根據
冇人破到囉

李靜儀@SG 46–5 岑晉晴
(2017年1月11日)
唔好意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞