華爾街日報:媒體嚴重偏幫,拜登從無正面回應醜聞

214 回覆
913 Like 10 Dislike
作者:William McGurn (member of The Wall Street Journal editorial board)
可以反映華爾街日報編輯室嘅立場

https://www.wsj.com/articles/saving-private-biden-11603749110?fbclid=IwAR2KfrHrBu1WLYOShALg64pkxpfiE8m-4ca_yuDvi1_bEoHvNSXC1Nl5_GI

節錄部分內容:

2016年傳媒嘅偏幫都唔足以阻止侵侵當選,今年佢哋變本加厲,完全唔會問拜登一條難答嘅問題,放水放到離曬譜
//It turned out that biased press coverage wasn't enough to keep Mr. Trump from winning. So for 2020 the press introduced a new corollary: Joe Biden must never be asked a tough question.//

老拜登話侵侵嘅指控全部係俄羅斯製造嘅假新聞,但明明國家情報總監同FBI都話無證據證明係俄羅斯嘅假新聞。拜登淨係一味話係假,但從來無正面回應過,因爲啲仆街媒體根本唔會問佢呢啲問題
//The elder Mr. Biden dismisses it all as Russian disinformation, though both the director of National Intelligence and the Federal Bureau of Investigation say there's no evidence for that. Specifically, Mr. Biden has yet to say that the emails are phony and the laptop isn't his son's. Then again, he has never had to say that because the media won't press him on it.//

New York Post已經公開所有資料同埋相關嘅解釋,但唔單止係傳媒,連Twitter、Facebook都出手壓制醜聞。好明顯拜登根本處理唔到呢啲問題!
//And not only the press. When the New York Post published texts and emails from the laptop, along with an explanation of how they came into the Post's possession, Twitter and Facebook ran interference by suppressing the story -- and the Post -- on their platforms. The rationale appears to be that Mr. Biden can't handle the questions and the American people can't be trusted to handle the answers.//
世界變
主流媒體都唔幫登喇
華爾街日報係主流媒體,立場中間偏右

左膠報發生咩事 係咪真係大勢已去放棄拜登
華爾街日報唔係左膠報,留意返
wiki:
2020年2月3日,《華爾街日報》刊發題為《中國是真正的亞洲病夫》 (China Is the Real Sick Man of Asia) 的評論文章。藉此對中國大陸在新冠肺炎疫情的應對上表達不滿。文章刊發後,中國的網民紛紛在社交媒體上對《華爾街日報》表達不滿和憤怒的情緒,中國外交部發言人也多次對此事表達批評態度,並要求《華爾街日報》道歉。同時,此文也受到海內外華人的廣泛批評,認為其涉嫌種族主義,有違人道精神。但《華爾街日報》稱"sick man of xx"是英語中慣用詞組,該詞不含有任何種族歧視的意味,屬新聞自由,並曾用於包括英國在內的很多國家;更指中國官方煽動輿情以轉移注意力,掩蓋自身處理疫情的問題。中國外交部稱「已就此多次向《華爾街日報》提出嚴正交涉,並吊銷《華爾街日報》三名駐北京記者的記者證」。美國國務卿蓬佩奧隨後發表聲明稱「對中方驅逐《華爾街日報》3名記者表示譴責,中方不應限制言論自由」。
依家轉馱免得被清算
你間鳩報都有份偏幫拜登
可以咁理解
梅鐸發力了
同埋侵侵做既野唔算損害華爾街利益
至少侵侵主張減稅 點都好過拜登主張加稅

再直接d講, 有錢人係依個政經體制之下點都係贏家
係睇邊批人做輸家做韭菜姐
睇錯左
自膠
on9 仔
你係撈亂左Washington Post
WSJ 不嬲偏右
偏中間,唔係真係好右,唔好同fox news嗰啲比
幾撚時右過,份野我好記得好落力狙擊trump。不嬲都係左,只係而家開始轉風
例子唔該,唔係華盛頓郵報喎
你係咪撈亂咗
算啦 十個有九個都分唔到
而且主流媒體偏頗dems都係事實
WSJ種感覺就有啲似香港嘅信報
有一點抵讚嘅係多年來都無endorse任何人
雖然編輯室同記者立場有時好大出入
但呢種矛盾先係維持到公信力嘅根基
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞