拜登屢又失言:我們有舞弊組織

133 回覆
454 Like 2 Dislike
牙祖講事實啫
china joe: 仆街, 唔小心食左誠實豆沙包
事實
假如說侵sometimes touches a baby 呢條友應該日日touch
藥力失效, 回復原狀
其實想講好耐

美國冇人咩? 要兩個「 揸拐杖」嘅阿伯出呢選? 咁攪法Ted Cruz又七十歲先爭出選?

求高人指教我這個 愚民
咪就係 輸撚到屎都冇得食叫55波 仲要畀人彈劾埋個市長
左膠表示anyone but trump

就算你當眾姦殺自己個孫女都係咁
Anyone but trump
同支共一樣,樣都唔做
似係電郵門真係有把柄係侵手
所以就周圍鳩UP降低票數俾侵嬴換侵放佢一馬
柒一次都算,會唔會成個禮拜日日都柒,老人痴呆只係唔記得D近期野,唔會令佢係咁講呢D反種族言論
究竟點解佢會不斷講錯嘢咁撚奇怪
佢係邊晚咁講?想聽返
講咩都蠃
吹咩
燈燈必勝
又鬼拍後尾枕
有冇可能佢老人痴呆到唔知自己講咗
藥效岩岩過左
以10級為完美嘅領袖(世上根本就冇完美)

你因為唔鐘意個7級領袖嘅所以就投個2級嘅領袖拜登懞下懞下咁,極大可能會比人挾天子以令諸侯嘅嗰位天子真正把持大局嘅係後面嘅deep state 利益集團,呢堆集團為咗自身短期而小眾嘅利益可以出賣長遠而大眾嘅國家利益比中共而左膠媒體永遠幫佢地講好説話,有執政上、誠信上、甚至刑事案件上左膠媒體可以完全唔報,簡單啲嚟講呢個deep state 利益集團即係用民主包裝嘅另一個中共,正如中共本身就係寄生中國嘅利益集團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞